Ručak za sutra...

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Red

Kokoška Šanel
VIP
Poruka
73.676
Kad ujutru idete na posao ili ste prosto odsutni, pa nemate vremena da skuvate pre ručka, koja su to jela koja spremate dan ranije i koja se mogu grejati po potrebi?
Možda kuvate ranije, za vikend, pa zamrznete?

Na pamet mi padaju pasulj, grašak, boranija, sve tako kuvano što može da se greje... Ali fali mi ideja, pa dajte neke predloge.

eyes cooking GIF

Musaka mi je malo diskutabilna za grejanje. Mislim, grejem kad ostane za sutra, ali ne bih da je prvi dan grejem. Može za vikend.
Колико сам разумео хоћеш јело које може и сутра да се подгреје. Ја откад знам за себе мусака се и сутра комотно подгрева, само оставиш у рерни. Дао сам идеју, нема ко је не воли. :)

• Podržavam
Reactions: Red
Колико сам разумео хоћеш јело које може и сутра да се подгреје. Ја откад знам за себе мусака се и сутра комотно подгрева, само оставиш у рерни. Дао сам идеју, нема ко је не воли. :)
Da, da, hoću danas da skuvam ručak za sutra. Hvala za ideju, zaista svi vole musaku.

Voli mleveno meso, voli i kupus na druge načine i pirinač, ali taj koncept sarma/punjena paprika ne voli. A kod nas svako ima pravo da jedno jelo ne voli.
Јел знаш шта је Капуска?

То је јело које се прави од млевеног меса и купуса али свежег. Издинста се млевено месо са луком, може мало пиринча да се дода, кад се месо издинста а пиринач буде полукуван додаш сецкани свеж купус, налијеш водом и кад купус буде куван јело је готово. наравно иду зачини, со, бибер, вегета (мада је ја не стављам) лорбер, алева паприка...

Kad ujutru idete na posao ili ste prosto odsutni, pa nemate vremena da skuvate pre ručka, koja su to jela koja spremate dan ranije i koja se mogu grejati po potrebi?

Na pamet mi padaju pasulj, grašak, boranija, sve tako kuvano što može da se greje... Ali fali mi ideja, pa dajte neke predloge.

eyes cooking GIF

u mene je petkom uvijek bio bolonjez day to nam je bio ritual
bolonjez sos pripremim dan ranije , shpagete skuvam kad ih dovedem iz vrtitja ili shkole uz to salata

subota nam je bila one pot day samo jedan lonac vechinom chorba

• Podržavam

eyes cooking GIF
Одлична тема. Шта спремати а да може да се подгрева и други дан, поготово ми теренци који соло спремамо.

• Podržavam

Back