RTW Barbarian Invasion (traze se igraci)

http://www.filefront.com/15931149/BI_Slavs-5.sav

Ovo je debilizam, idiotizam, kretenizam **** vas very hard .....
Napao sam Ostrogote ****** nema zidove nikakve reko lako i napadnem odmah ...
Idiot uzvuce peshadiju ispred sela i krene na mene moji strelci ga samelju ...
Krene konjicom gothic lancers otera 200 mojih spearmen-a poshaljem generala i sredim to ...
Medjutim krenem sa horde spearmenima u grad on poshalje sarmatian archers ishod toga obracuna se da videti iz prilozenog ...

JEDNA JEDINICA Sarmatian fucken archers pregazi 1000 mojih spearmena
Onda kad ga drugi general natera da odjebe vidim drzi dve jedinice general body guard na centru .... Krenem strelcima nema efekta ****** je otporan na strele krenem general na generala (faction leaderi obojica) oduva on mene glatko. Moj seronja jedva zivu glavu izvuce. Krenem sa svim onim seljacima, kopljanicima trrrt pogazi on josh koju hiljadu a da njegov general body guard ima josh 70 i 60 ljudi .......
***** ti igru, ***** ti Ostrogote, ***** ti sve !!!!!!!!!!!!!! Kako onda potuci Rimljane kad su ovi ovakvi !!!!
Na josh jedan screenshot ove katastrofe ovako je po celom gradu razbacano ono shto su nekad bili Vandali ....

Prvo sam se ozbiljno razmishljao da varam ... Da izadjem i sutra ovo odigram nanovo mislim mozda ce biti bolje ..... da kako da ne morao bih opet da gledam ovo sranje
Drugo sad se razmishljam da odustanem od proklete kampanje ....
Spco sam 3000 ljudi a Ostrogoti su josh u Dakiji fantasticno ... Pitam se shta ce biti kad krenem sa josh 3000 .... repriza verovatno ...

Eno ih strelci konjanici na drugom screenshotu na gomili ... Mrzelo me da opkoljavam grad reko ici ce to i ovako spearman na konjanika plus strele plus general bodyguard ono nishta ...
Ima mojih konjanika i na centru mrtvi napao sam sa dve strane ...
Strele kazem ti nisu imale efekta gledam kako 200 konjanika sasipa strele na njegovog generala a niko ne padne ....

Sad cu da izgladnjujem skota pa kad izadje na otvoreno ima se prostora za manevrisanje ....

http://www.filefront.com/15964243/BI_Slavs-8.sav

Vizigothi traze novu domovinu i da obradujem Rimljane oni su josh u Dakiji a Ostrogothi su krenuli na jug prema balkanu .... :D
Kralj Vandala je poginuo u borbi protiv Vizigotha i umalo se nije cela horda razbezala ....
S'ovakvom hordom necu ni do severne Italije da stignem a kamoli do Tunisa ....
I da Sloveni ko je vama dozvolio sklapanje saveza sa Vandalima ???
Poshto sam u ratu sa svim Gothima a ovaj je u savezu sa njima zakljucio je savez samnom i automatski sam dobio mir sa Gothima ... Iako to nisam hteo ... Ubuduce pitaj pre nego shto ucinish ovako neshto ....

Back