Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Ne mogu da se otmem utisku da izgleda ovako..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pitas glupa pitanja. Koja ti informacija treba? Ime i prezime osobe koja je snimila? I sta bi ti to znacilo i kad bi ti neko rekao? Sta uopste zelis da dokazes?
Inace ovo je snimio jedan od diskutanta sa SC-a.
![]()
Žena bi trebala da ima crnogorski akcenat za početak. Neka mi neko od vas kaže gde u Crnoj Gori se priča ovakvim naglaskom kao što priča ova žena?
De, bre, Mitte ne pravi se više pametan, vidiš da naše genijalce sa foruma boli glava od naprezanja da shvate ove tvoje nebuloze![]()
Ma ja, bum pa po Bosancu. Oni su krivi za sve![]()
Žena bi trebala da ima crnogorski akcenat za početak. Neka mi neko od vas kaže gde u Crnoj Gori se priča ovakvim naglaskom kao što priča ova žena?
Ajde ajde, postavice oni uskoro nekog novog moderatora, pa neces biti najmladji da titras ovim starijim...a tako ti dobro ide
![]()
Imam mnogo drugara crnogoraca,ali nijedan nikad nije rekao nesto u tom stilu..."inozemstvo"....ili..."bok"...![]()
Cenim da bi trebalo nekog gastosa, da nam zavede zapadnjački mentalitetZapad je to, civilizacija, a i sneg je verovatno već pao (ovde ubi sunce) pa ne mogu da izađu napolje...imaće više vremena da budu kraj kompa
![]()
Tako je Mitt, to je sve jedna velika zavera protiv Dukljana.
Prste su umesali masoni i ljudi-gusteri i organizovanim snagama su postavili snimak na Youtube.
Nego prica im je providna, nasli su bas da pljuju po RTCG, poznatoj po objektivnosti, tu su se zaebali.
Па и Црногорци се жене женама одасвуд и свакаквим.Црногорке побегну за БГ чим постану пунолетне.Председница парламента је била пра пар година из Србије.У Херцег Новом на пример има доста Хрвата.А за време СФРЈ,што није било давно,новинари су мењали телевизије само тако.Сетите се Горана Милића који је савршено говорио екавицу а сада је чист пургер.Жене су тек невиђени камелеони кад је језик у питању.Cekaj, cekaj, pada mi na pamet jedna neverovatna misao, ubedjen sam da su male sanse da sam u pravu, ali ipak mora biti da postoji makar promil verovatnoce...
Sta ako na RTCG rade i hrvati (hrvatice)?
OMG!
Cekaj, cekaj, pada mi na pamet jedna neverovatna misao, ubedjen sam da su male sanse da sam u pravu, ali ipak mora biti da postoji makar promil verovatnoce...
Sta ako na RTCG rade i hrvati (hrvatice)?
OMG!
![]()
Ljigavi,odslepaj svoju ljigavu njusku negde daleeeeeeko...Juzni pol recimo...
Ma ne...ova je garant neka mladja kojoj su brci tek poceli da nicu