Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozdrav svima koji su protiv da se plati nesto sto ne vredi nista!!neka kodiraju rts-ove kanale pa ko voli nek izvoli neka kupi dekoder i karticu pa nek gleda do mile volje nacionalni tv!!!!!!!!!!!!![]()
Estare emisije, staromodni voditelji, sve je vrlo jeftino i zaostalo kad prebacis na RTS kao da su u 70 - tima od kada sagniraju - uzas!
.
U pravu je..fanova
![]()
Kad ste već pomenuli gospođu Milku Canić..
Zašto mislite da je njoj lako?
Pa posao (pred kamerama) joj se na neki način svodi na uzaludnost. Hoću reći, za svaki kviz se doteruje i šminka da bi rekla jedno odmereno Dobro veče.
Pre je barem spremala po neku finu rečenicu.
Mislim da su nepravedni prema njoj.
Slažem se..volim ja rts.RTS je ponavljam, ubedljivo, najprofesionalnija Televizija, najkvalitetniji program ima i treba placati pretplatu(ako nista drugo, zakonska je obaveza).
Naravno da treba da se placa , kao i mnoge stvari iz dzepa naroda , od kojih nikad nismo videli korist ...
ti mora da radis na rts-u pa tako pricas
Ima Milka posla, nemojte brinuti, kviz se pre emitovanja montira.
RTS je ponavljam, ubedljivo, najprofesionalnija Televizija, najkvalitetniji program ima i treba placati pretplatu(ako nista drugo, zakonska je obaveza). Ako mi navedete bolju TV od RTSa, mozda i porazmislim....![]()