RTS

• Začetnik teme Začetnik teme greba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja..

• Placam

• Ne placam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Neplacam pretplatu i necu je ni placati.Imam vec oko 6000-7000din.Muz se takodje protivi i kaze da je to cist lopovluk.Kablovsku placam 500 din svaki mesec i imam 65 kanala.A RTS i negledam pa sto i da placam.Kao kad bi sad dosli iz diskavery i animal.....i trazili predplatu.Neka im plati kablovski operater (ako ih neko i gleda ) :evil:

nino89:
mislim da ne vredi ne placati pretplatu, jer oni to zaracunavaju kao struju, pa fakticki kada ne platite 350 din, to vam se racuna kao dug za struju??? ne znam.... neplacam to ja jos uvek, zivim na grbaci roditelja :D

Ne zaračunava se kao dug za struju, odvojeno je, prvo pare ide EPS-u, pa ako pretekne preko cifre za struju, onta ide za TV. I naravno NE PLAĆAM I NEĆU!

Hm...
U svim zemljama Evrope, placa se pretplata Javnom servisu. Bez obzira ko bude direktor RTSa, placace se pretplata. Istina, ne bi smeli da toliko repriziraju emisije, a reklame??? po zakonu, NIJEDNU ne bi smeli da imaju, ali... A sto se tice opremljenosti RTSa, nemojte o tome...ta kuca je najopremljenija u nasoj zemlji. i...naplatice oni svoje...
Nisam za toliku cenu pretplate, ali tesko da ce se u skorije vreme nesto promeniti...

Naravno da ne treba plaćati pretplatu, dokle god je na čelu javnog WC-a Srbije oznojano, neškolovano prase, za one koji ne znaju: Slobin i Mirin ministar informisanja...

Pridružiću se složnoj braći koja ne plaćaju pretplatu . Ako je RTS nacionalna televizija i naplaćuje mesečno 350.00 din , šta ćemo da radimo ako se i druge nacionalne televizije okrenu i oni počnu da naplaćuju , možda putem telefonskih računa , recimo PINK ili B92, FOX i drugi .
Jedino što mi se sviđa na RTS-u je prenos skupšine i ništa više , da ne računam prenos naših tenisera i odbojkaša , svi ostali su "ništa".:lol:

I dalje samo tra-la-la price...ima li neko nekakav argument? Ako treba, zasto treba, ako ne treba, zasto ne treba placati pretplatu...?

:shock::-oKako zasto? Pa zato jer program ne vredi ni 3,5 a kamoli 350 din. Gde je skolski program?(koji smo mi nekad imali), gde je decji?(nemaju ni posten crtac), gde su serije?(ne racunam ("Seljaci"?!?!?? I reprize), gde je kulturni?, gde su dobre talk-show emisije(osim ako vam je Natasa Miljkovic ubedljiva), o naucnim i da ne govorimo....jer ne postoje. Ako su dva, tri dobra filma dovoljna za ovu cenu, onda ok...:confused:

Nesto me interesuje, ako imam kablovsku televiziju, provajder placa pretplatu, ja placam provajderu, zasto onda da opet placam RTS-u? to mu dodje kao dupla naplata, da nije malo nezakonito?

Ako neko placa kablovsku, ne treba da placa pretplatu povrh toga. Kablovska televizija i program koji emituje RTS su potpuno razliciti sistemi, ako neko ima program RTS-a preko kablovske,njemu je provajder kablovska i ima posla samo sa njima. Kablovske televizije placaju RTS-u emitovanje njihovog programa, pa ne mogu da uzimaju pare na 2 mesta.

To je isto kao kad hoces da igras neki od onih sumanutih kvizeva na telefonski poziv. Ti placas racun za telefon,i ne interesuje te kako se ti kvizevi stvarno finansiraju.

E sad, oni sto ne gledaju kablovski RTS nego normalni zemaljski,mislim da ipak nemaju opravdani izgovor za neplacanje, posto je shvatanje kvaliteta programa ocigledno razlicito zavisno od toga sa koje strane kamere se stoji.U glavnom, ceo taj zakon o nacionalnom servisu je toliko supalj, da nikom ni ne pada na pamet da bilo koga tuzi na osnovu njega pa onda nista....

Potpuno bespotrebno. A i kao javni servis koji naplacuje pretplatu ne bi smeo da ima reklame jer je zarada od pretplate i vise nego dovoljna za njihov program, ali ne, oni hoce i jare i pare a ne daju nista zauzvrat vec (uglavnom) pustaju jedne te iste serije again and again umesto da nabave nesto novije i puste u tim terminima.

Back