RTS

• Začetnik teme Začetnik teme greba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja..

• Placam

• Ne placam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Torrente-BG:
Sta kazete za jos jednu u nizu fantasticnih serija RTS-a "Bela ladja" ?
Svakim danom mi je sve zalije sto dajem onih 300 din. tj onih 300 sto mi otimaju za taj RTS.

ja bi da HRT prikazuje Bolji život!!!

mogli bi to vaši s RTS prodati nama

vi svako malo to gleedate a mi nikako
prošlo 20 godina a nikako nije bilo

a RTS na žalost ne primamo

tokyo:
ja bi da HRT prikazuje Bolji život!!!

mogli bi to vaši s RTS prodati nama

vi svako malo to gleedate a mi nikako
prošlo 20 godina a nikako nije bilo

a RTS na žalost ne primamo

Imas preko satelita RTS,fta a imas i u Total tv.Kolko sam upoznat kod vas se mogu nabaviti kartice za ovaj paket.

Super je serija, samo da nema seljaka! Ko hoce da gleda seljake neka gleda seriju "Seljaci" na Pinku. Osim u "Bolji zivot" u svakoj seriji na prvom programu RTS morali su da ubace seljake, i sad u ovoj nisu.Ja to primecujem, mozda neko ne primecuje.

Da se razumemo, kao nacionlna televizija broj 1 oni treba da imaju najkvalitetniji program i za to ne treba zaliti pare da im se daju da ga naprave, a oni mozda nemaju pravu orjentaciju, jer ako zaista treba da budu sveobuhvatni onda treba da ugode svima a ja stvarno nisam agencija za istrazivanje pa ne znam koliko su gledaoci zadovoljni....

cist bezobrazluk!!!!!Ja uopste vrlo malo gledam tv a rts skoro nikad sem kad ima prenos neke utakmice/dogadjaja za cije emitovanje imaju excluzivno pravo...

tarabica:
Smanjili pretplatu za celih 35 dinara "imajući u vidu standard građana" :lol:

Ovo je najbolje. Mladi ljudi se bune, a babe iz moje zgrade koje imaju malu penziju žure da im daju pare i ako plaćaju kablovsku. A posle kukaju kako nemaju para, mada one i gledaju Srećne ljude, Bolji život i td.....

To shto oni rade nema nikakvog smisla.Morash da placash,a i ako nemash televizor i ako nece da okrenesh njihov program nikad.To je kao da morash da platish sendvich koji necesh.

Veceras su pustili seriju KAMIONDZIJE! Ne mogu da verujem, dobila sam nervni slom!
U programu juce vidim, od ponedeljka na RTS 1 u 20:00 pocinje serija VUK KARADZIC i iznenadim se jerbo su je reprizirali jednom pre 632784 godina, kad, ne lezi vraze, mediokriteti su odlucili da je bolje da Kamionzije idu ponovo bez obzira sto su isle pre mesec dana! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Back