RTS

• Začetnik teme Začetnik teme greba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja..

• Placam

• Ne placam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Banshee:
rts ne gledam,glupe vesti,glupi voditelji,juternji program sve...zali boze mesecne pretplate

Jutarnji program radnim danom nije los, samo se Jovana mnogo okurazila, pa ga slabije pratim. Jutarnji program subotom katastrofa. Voditelji su no comment.
Ali neizostavno moram pomenuti i tradicionalnu emisiju Zikina sarenica. ciji se ogranak emituje vikendom na TV Pinku, pracen dobrim glasom voditeljke, kuvanjem don cafe. I naravno gde je pice tu je i ice. Sve je to propraceno bogatom muzickom ponudom brojnih nam negde oko 136 gostij.
Sve u svemu kad upalim TV samo se iznerviram.

Svidelo mi se sto su poceli da emituju filmove subotom, jesu malo bajati, ali ipak je to pomak. Ali zato kad im vidim studio za emisiju "Oko" Olivere Kovacevic :roll:

...ne moze se JAVNO tvrditi, nesto sto nije istina...to prestaje biti smesno, a postaje jadno...uhhhh...to je samo dokaz da sve stanovnike ove zemlje smatraju "ovcama"... :roll:

RTS je klasican parazit koji se hrani uzimanjem para od sirotog naroda.NJih poboljsanje programa i ne zanima,znaju da imaju zagarantovane a to sto ih niko ne gleda je za njih potpuno ne bitno.Vazno je da sa vremena na vreme naruce par anketa koje ih predstavljaju kao naj gledaniju televiziju i teraj dalje za narodne pare.

besniris:
RTS je klasican parazit koji se hrani uzimanjem para od sirotog naroda.NJih poboljsanje programa i ne zanima,znaju da imaju zagarantovane a to sto ih niko ne gleda je za njih potpuno ne bitno.Vazno je da sa vremena na vreme naruce par anketa koje ih predstavljaju kao naj gledaniju televiziju i teraj dalje za narodne pare.
Upravo tako...vazni da su oni "javni servis Srbije"

Rts je najgledaniji, jer imas hordu penzionera i nepismenih kojima su stizu dolari i 48 sati gluposti i sl urnebesne emisije, nama moze to da bude cudno i smesno ali je tako

Goldengaidin:
Rts je najgledaniji, jer imas hordu penzionera i nepismenih kojima su stizu dolari i 48 sati gluposti i sl urnebesne emisije, nama moze to da bude cudno i smesno ali je tako
Smesno je to sto i pink i b92,sad i oni tvrde da su najgledaniji...

Serija je totalno bez veze. A i glavni glumac(Milan Gutovic) me izludjuje!
Da li ce RTS ikada prestati da reprizira dosadne porodicne serije? Neka otkupe neku stranu!

Torrente-BG:
Sta kazete za jos jednu u nizu fantasticnih serija RTS-a "Bela ladja" ?
Svakim danom mi je sve zalije sto dajem onih 300 din. tj onih 300 sto mi otimaju za taj RTS.

Nije valjda da im placas.Ne treba niko da im placa a oni slobodno nek vode sudske postupke protiv par miliona ljudi.
Bela ladja je dno dna.Pa ja da sam seo i pet minuta razmislio napiso bi bolji scenario od ovog promasaja,uzas kakva glupost. :evil:

medved_bg:
Evo, ja potpisujem!

Je l' on to ima dozivotni ugovor sa RTS-om da se samo njegove serije snimaju, prikazuju i repriziraju?
Ja ih vise i ne razlikujem - Bolji zivot, Porodicno blago, Stizu dolari - sve, bre, isto! A ova poslednja mu je vrhunac - vise i ne smislja nove likove, probere covek iz vec snimljenih i kao to je hit... :roll:

I meni se cini da ima!

Back