RTS

• Začetnik teme Začetnik teme greba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja..

• Placam

• Ne placam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
medved_bg:
Evo, ja potpisujem!

Je l' on to ima dozivotni ugovor sa RTS-om da se samo njegove serije snimaju, prikazuju i repriziraju?
Ja ih vise i ne razlikujem - Bolji zivot, Porodicno blago, Stizu dolari - sve, bre, isto! A ova poslednja mu je vrhunac - vise i ne smislja nove likove, probere covek iz vec snimljenih i kao to je hit... :roll:

Strašno i za te gluposti idu naše pare. Jedino u seriji valja Lane Gutović a ostali likovi su smor nikad veći......

verujem da se nisu tek tako `vezali` za racun za el.energiju...
ja im poodavno ne placam,ali samo zato sto mi se povraca od debilnog programa koji nam daju.
jedino se plasim da ce izmisliti i usvojiti neki zakon tako da nama duznicima za pretplatu seku struju..

Torrente-BG:
S obzirom da smo prinudjeni da placamo RTS pretplatu da se posebno osvrnemo i na to sta su nam ponudili za Novu godinu s obzirom da uzimaju ogromnu lovu.
Sta kazete na program RTS-a sa bajatim filmovima i nikakvim show programom?
najbolje da se ne osvrcemo....videcemo samo tugu,cemer i jad.
ja im vec poduze vremena ne placam pretplatu jer smatram da oni jednostavno zajeb...ju narod emitujuci ona sr.nja sto emituju.ma tuzicu ja njih a ne oni mene.goveda jedna.

slazem se sa svima u vezi RTS-a.Medjutim imaju dobre filmove(l.a. confidential).HRT je jako dobra televizija.Odlicne serije,filmovi,kvizovi...Dok PINK prikazuje Agenciju za sve i svasta i dok RTS prikazuje Bolji Zivot po 1000 put, oni pustaju po meni jako dobru seriju Bitange i Princeze(dajem primjer ''domacih'')>

banegad:
bas sam se obradovao kad sam video repriziranje boljeg zivota po jubilarni milioniti put
sad ocekujem i srecne ljude, porodicno blago i kao vrhunac kultnu seriju stizu dolari
KAKO SNIMITI DOMAĆU SERIJU?

Savremeni teoretičari televizije već najmanje deset godina podeljeni su u dve struje. Jedni tvrde da Sinišu Pavića treba lišiti građanskih prava i državljanstva i poslati ga u izgnanstvo zbog svega što nam je učinio i ne dati mu da se brani starim zaslugama ("Diplomci", "Tesna koža", "Otpisani", "Vruć vetar" i, naravno, "Bolji život"). Druga struja zastupa teoriju da je Siniša Pavić preminuo još tokom snimanja prvog serijala "Srećnih ljudi" i da RTS ili Komuna od tada za smišljanje serija koriste kompjuter koji su nazvali - Siniša Pavić. Naime, u kompjuter se samo ubace osnovne ideje a program smisli sve ostalo po oprobanom šablonu. Čovek koji tvrdi da je programirao taj kompjuter je, specijalno za CKM, pristao da ti ispriča kako da sam osmisliš supersmešnu seriju koju će voleti široke narodne mase. Zahtevao je da ostane anoniman jer se krije od agenata za naplatu TV pretplate.

PORODICA

Glavni lik uvek je prosečna srpska porodica. Kod nas je večito kriza i to je neiscrpan izvor urnebesnih situacija. Glava porodice je dozlaboga pošteni naivko kog svi zajebavaju kako stignu. Iako je "novo doba" počelo još pre 20 godina, naš Tata se još uvek nije snašao. Posao mu večito visi o niti a on je poreklom iz pasivnih krajeva i to se uvek lepo vidi. Žena je fina i obrazovanija od muža i upravo zbog toga je njihov brak vazda u krizi mada se vole i to mnogo. Dece obavezno troje! Dva muška i žensko. Stariji sin je smotan na tatu. Kćerka ima problema sa momcima iako je najbolja riba u gradu (pravilo je da ulogu dobre tumači loša riba) a mlađi sin deluje pomalo debilno s tendencijim preteranog vezivanja za pse ili penzionere iz komšiluka (može da posluži i sopstveni deda).

ZAPLET

U igri su uvek velike pare koje bi mogle da reše sve probleme napaćene porodice i serija prikazuje dug put do tih para. Naravno, porodica na putu do love prelazi niz prepreka - pokvarene likove, nesrećne a smešne okolnosti i (najvažnije!!!) gomilu nesporazuma.

LIKOVI

Radnja serije odvija se u Beogradu ali je pravo čudo koliko seljaka iz najudaljenijih (južnih) krajeva Srbije u njoj uvek ima! Veoma su smešni jer govore čudno i nose šešire i šajkače. Drži se pravila da seljaci moraju da budu samo sa juga iako ćeš se zapitati kako to da neki Vojvođanin (a i oni su smešni kad se potrude, vidi samo Balaševića između pesama na koncertima) slučajno ne zaluta s obzirom na to da mu je Beograd mnogo bliži. Crnogorci su se otcepili i nemaju više pravo da budu smešne sirovine (nečija braća) u našim ha-ha tvorevinama! Direktor firme u kojoj radi glavni lik neviđeni je lopov i prevarant koji se provlači kroz sve sisteme i u ljubavnoj je vezi sa Snežanom Savić. Ne može se bez gospođe Savić jer je ona konstanta svake domaće serije. Ona je pavićevska femme fatale za sva vremena. Dok god bude živa i ma kako u tom trenutku izgledala, ima da bude najbolja riba u seriji i tačka! Lomiće srca radniku i seljaku, direktoru i inostranom partneru. U seriji mora da bude i čitava armija potpuno nevažnih likova čiji je posao da izgovaraju narodske fraze i da se krste na sve živo. Kompjuteru prepusti da preko random/shuffle opcije sve uklopi tako da se svako sa svakim poznaje preko najviše jednog posrednika. Prezimena likova glupavim gledaocima moraju da govore sve o liku: direktor Korumpirović, majstor Štetić, inspektor Pravdić, manekenka Milica Milša. Sekretarice su drolje, policajci su pravedni i strogi, penzioneri gunđaju a svi bogataši žive u onoj, jednoj te istoj, kući u Košutnjaku. Sve u svemu, bez 600 likova nemoj da počinješ. Odjavna š**** mora da traje bar 10 minuta, da bi trenutno popularni pevač lepim glasom otpevao ceo song Ljiljane Pavić (inače večitog "saradnika na scenariju")...

Čitaj dalje u novom CKM - trk na trafiku!

banegad:
bas sam se obradovao kad sam video repriziranje boljeg zivota po jubilarni milioniti put
sad ocekujem i srecne ljude, porodicno blago i kao vrhunac kultnu seriju stizu dolari
inace kad sam vec kod dolara, mislim da bi umesto 300 din trebalo da placamo 300 dolara
i to americkih
ziveo tijanic
zivela natasa miljkovic

Ti ljudi nisu normalni početkom Januara su 3-4 puta u roku od 5 dana puštali film Salaš u malom ritu, ja nisam mogla da verujem!!
Zaboravio si na najnoviju seriju iz 60-tih Pozorište u kući sve u crno-beloj verziji!!

Banshee:
rts ne gledam,glupe vesti,glupi voditelji,juternji program sve...zali boze mesecne pretplate :roll:
Pa postovani prijatelji, kazete vi ,,Zali Boze pretplate" pa nije valda da vi to placate.
Sto ti je nas covek, poslali mu obavestenje da plati i on noge da polomi da stigne da sto pre plati. Niti placam niti gledam, nit nameru imam.

tarabica:
U račun za struju je uključena i tv pretplata, tako da se automatski plaća, ne može da se izbegne.
To nije tacno. Plati struju redovno i sa TV. nemas nista. Na racunu za struju je odvojena suma za struju od iznosa za TV. Struju placam tacno koliko iznosi a za TV saljem po golubu.

Mirka šizika:
Decko dragi meni su skinuli 200 din od struje prosli mesec! Prebacili na rtv pretplatu. Veruj mi obzirom da sama placam racune jako dobro znam sta s acim ide tako da mi ne trebas ti da mi iz UK drzis slovo o mojim racunima i nacinima placanja.

Oces da ti skeniram uplatnicu ako ti nesto nije jasno da imas bolji uvid?

Sto mrzim kad se neko pravi pametan! Uz to praveci mene budalom!
Pa oni tebi drze slovo kad mogu usmeriti tvoj novac tamo gde ti nisi dala nalog za to. Sto ne odes u distrib.

Pa,mogli bismo da skupimo bar 5000 ljudi na protestu rts-u.Samo treba da se dogovorimo ljudski da potpise pravu peticiju na papiru nas 100 otprilike i onda da o tome obavestimo medije onda kada se cuje po srbiji izadjemo pred medije da ih obavestimo da ce biti protest tad i tad u toliko i toliko sati.I eto skupe se ljudi u odr vreme jos ustvari i neke plakate polepimo i docice dosta ljudi.

Da su ljudi slozni ko sto nisu problem lopovske pretplate bi lako bio resen.Ovako znaju da ce ljudi gundjati par dana a onda sve po starom.Za ovo sto trenutno emituju trebali bi oni nama da placaju da gledamo a ne mi njima.Uzas od programa.

HA HA PRETPLATA!!!! da gledam "bolji zivot" josh koji put? no way....samo imaju neke gluposti od pre 20 god. izuzetak csi koje obozavam.

Ne placam iz principa. Ne gledam RTS. Kakav smo narod? Nas svako moze da zajebava kada hoce,koliko hoce,na sve moguce nacine. Placam IKOM,za 410 din imam ne znam tacno koliko, oko 50 kanala, gledam Animal planet,National geographic,Discovery, Hallmark, HRT ...gledam,placam. Ali,ona dva jadna mizerna kanala, treba platiti 300 dinara?! Znaci,razlika u ceni je samo 100 dinara, a bogami, kablovska daje 48 kanala vise. Pa gde je tu logika? Ajmo malo da se pozabavimo matematikom, pretplatu treba da placa oko 2,6 miliona domacinstava x 300 din= oko 9,7 miliona evra mesecno !
Zasto im treba toliki novac? Fino su to smislili, 9,7miliona evra x 12 meseci= 116 miliona evra godisnje !!! Svaka cast ! Pa zasta se daje toliki novac, gde bi trebale da odu sve te pare?!
A posebno je glupo to sto su u kablovsku uvrsteni RTS1 i RTS2, znaci, ta dva kanala treba platiti i kablovskoj i RTS-u. Neka se oni medjusobno raskusuraju.
Zar toliko vredi Bolji život? Plus,emituju reklame sto ne bi smeli. Neka se odluce sta su,komercijalna televizija? Zive od reklama?!
Sto nisu stavili neku realnu cifru, 50 dinara,to bi svako placao. Ovako, necu da placam. Stigla mi je ona tuzba,ici cu na sud,bla,bla.

A cekajte da li postoji covek, osoba ( normalna osoba ) koja placa ovu pretplatu. u vecini gradova ljudi su se opredelili za kablovsku to jest kablovski sistema i njima placaju - pa kao sto rekao moj komsija "neka im oni izdvajaju procenat pa neka im placaju".

E pa nepada mi napamet ni meni ni drugima koje ja znam da placam pretplatu. Kazu da je vec pocelo sudski da se naplacuje, da vidim ko je ta osoba koja je isla na sud zbog RTS-a.

A inace programsa sema im je odvratna. Pogledajte samo kada im dnevnik traje po 1 i 45 minuta dokle je to stiglo. Daju neke emisije o tornju gde se narod svadja, sta bre radi taj Tijanic.

Ali dobro to je njegova televizija ne moja niti vasa, svejedno neplacam.

Pozdrav... :):):)

A ovo sto je korisnik crni medved pomenuo sto nisu stavili neku normalnu cifru od 50 dinara koju bi narod mozdza placao, pa zato sto taj narod to jest ta jedna osoba koja stoji iza svega toga oce odjednom da se obogati, da stekne milione, e pa nemoze bato...

Inace razmislite koja je to cifra kada bi svi placali. Ihhh kaka sedmica na lotou mnogo vise....

Informativni program nula, sportski nula, filmski je dosta dobar, da ne gresim dusu mozda i najbolji u zemlji. Serije.......... dalje, Kvizovi hmm... Ima dobrih crtaca :-)

Back