RTS

• Začetnik teme Začetnik teme greba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja..

• Placam

• Ne placam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja je ne placam. Ako se struja odmah placa, imate popust ( ne znam koliko, mozda 5% ), oduzmite tu sumu od ukupne i to uplatite, nece imati sta da vam prenesu na rtv preplatu. Ne placam je jer to nema smisla. 'Javni servis', mozes misliti!

Јесу. Хрватска "национална" телевизија брине о својим гледаоцима. Фантастичне серије, одлични филмови, СФ заступљен :p Само преводи су им очајни :? Грешке су баналне, нпр. кад лик каже "Упецао сам је" они преведу "Да ли ти је добро" :? :? :?

bas sam se obradovao kad sam video repriziranje boljeg zivota po jubilarni milioniti put
sad ocekujem i srecne ljude, porodicno blago i kao vrhunac kultnu seriju stizu dolari
inace kad sam vec kod dolara, mislim da bi umesto 300 din trebalo da placamo 300 dolara
i to americkih
ziveo tijanic
zivela natasa miljkovic

...postoji kao nachin.. da dokazesh da "nemash" tv pa onda kao ne placash a oni te s'vremena na vreme kontrolishu c c c kakvi su to smradovi shto ne kontrolishu svremena na vreme RTS da vide gde su te pare i shta su uradili!?

banegad:
bas sam se obradovao kad sam video repriziranje boljeg zivota po jubilarni milioniti put
sad ocekujem i srecne ljude, porodicno blago i kao vrhunac kultnu seriju stizu dolari
inace kad sam vec kod dolara, mislim da bi umesto 300 din trebalo da placamo 300 dolara
i to americkih
ziveo tijanic
zivela natasa miljkovic
Tooooo Bane!Bane za admina! ;)

Torrente-BG:
I to sto kazes.
A ko nas j_ebe kad smo mutav narod.U normalnim zemljama bi do sada milion puta izasli na ulice a ovde se trpi sve i svasta.

Ma to je zato što svako misli da će se neko drugi izboriti za njegova prava i dok se tako nakanjujemo RTS nam uzima pare a i dalje je najgora televizija ubedljivo.

Ne svidja mi se serija...mnogo vuce na socijalu. Moram pohvaliti Gutovica za ulogu neprevazidjenog Sojica. Uloga Mite Pantica ne znam kome bi "legla" ali resenje da je uzme Petar Kralj je pravi promasaj!

Walken:
Molim vas da potpisete peticiju kojom se Sinisi Pavicu zabranjuje svaki dalji kontakt sa pisaljkom i hartijom

Evo, ja potpisujem!

Je l' on to ima dozivotni ugovor sa RTS-om da se samo njegove serije snimaju, prikazuju i repriziraju?
Ja ih vise i ne razlikujem - Bolji zivot, Porodicno blago, Stizu dolari - sve, bre, isto! A ova poslednja mu je vrhunac - vise i ne smislja nove likove, probere covek iz vec snimljenih i kao to je hit... :roll:

Back