RTS

• Začetnik teme Začetnik teme greba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja..

• Placam

• Ne placam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
milicaanchy:
hahaha ova serija ti smeta a gledash velikog brata....eeee.

UUUUUU! Pa tek mi VB smeta nisi ni svesna koliko,a istoga uglavnom gledam kod sestre kada odem na kafu posto oni to maximalno prate.
A ovde mi je zanimacija da trujem ove protiv trenutnog favorita ,onog Ljube :)

Pa dobro onda,,,jes da su u poslednje vreme nashe serije jadne(ovu seriju izvlachi Gutovicj,lik je kralj),npr."Neki novi klinci"(uloge ochigledno dobili preko veze...)
ali o5 sve je bolje nego ono...offtopic,ali shta je zanimljivo gledati 20 debila kako jedu i spavaju...

U par porodičnih serija koje je RTS snimila u poslednjih 10 godina, ista je glumačka ekipa, isti dosadni usporeni dijalozi, i da nisam videla Laneta Gutovića mislila bih da repriziraju ''Dolare'' :roll:

Serija uopshte nije losha, kao ni "Stizu dolari". Moja prof. matisha (koja je inache veliki fan VB i na svakom chasu matisha samo o tome prichamo) je rekla jednom mom drugu koji je rekao neku foru iz Dolara da gleda svashta :lol: :lol:

sta fali serijij , a sta ste bre vi toliko protiv nasih stvari bre !
Ovo je Srbija , jeste da je sranje drzava ali sta cemo , ako vam se serije ne svidjaju idite na zapad ........bez ljutnje molim !

S obzirom da smo prinudjeni da placamo RTS pretplatu da se posebno osvrnemo i na to sta su nam ponudili za Novu godinu s obzirom da uzimaju ogromnu lovu.
Sta kazete na program RTS-a sa bajatim filmovima i nikakvim show programom?

Једино што вреди на РТС-у је спортски и информативни програм! Остале емисије су ср*ње! А имају студио за вести као ТВ СТИЛЛ из Лапова!

OCAJNO.
Prljavi ples 2 je bio i prosle,eto ga i ove godine.Serije nikakve,ostali prezvakani filmovi,majke mi ja bi ih tuzila.Al nisu jedini.Ni jedna TV stanica nije imala dobar program.
Za sledecu Novu godinu cu da emigriram iz Srbije.

Back