Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала вам драги РТС-у,
на изврсном новогодишњем програму који је био толико добро испланиран да смо и пре него што сте га најавили знали шта ће се приказивати у наредних неколико дана.
Изузетно је задовољство одгледати филмове Лепе Брене по ко зна који пут на вашем каналу током новогодишњих празника. Они су у нама пробудили изразито одушевљење и напетост која нас је испунила гледајући већ добро познате сцене и ликове. Хвала вам и за "Титаник" који ће улепшати славље наше Српске нове године. Похваљујем и поздрављам то што је наше преподне током првог дана нове године стандарно красила емисија "Жикина шареница" уместо до сада неприказиваног породичног новогодишњег филма.
Хвала вам што из дана у дан оправдавате наше поверење и претплату коју вам плаћамо.
Не мењајте се, останите такви довека јер само сте нам такви и потребни.
Ja sam neprijatno iznenadjena i ozlojedjena jer nisu pustili najbolji srpski film svih vremena Zonu Zamfirovu. Propust zbog kojeg bi Ivan Karl trebalo da podnese neopozivu ostavku na mesto urednika filmskog programa.
Mi uvek plaćamo...A i svi koje znamrealno, kolko plaćamo pretplatu, program je![]()
aaaa,pa to je bilo u vreme zlobeka,tad je ministar informisanja bio onaj `bumbarov ujed` vucic,a to je i bio izum radikalaja mislila da ce da pise nesto za seckanje struje ako ne placas rtv![]()
Ne dam pare za RTS. Ako treba aps, ići ću i u aps
! Ne dam ni dinar
!
Ne brini,platices i to sa kamatom,nazalost.
Ne brini,platices i to sa kamatom,nazalost.