RTS

• Začetnik teme Začetnik teme greba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja..

• Placam

• Ne placam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Morena_007
'Kada im se već plaća pretplata, sasvim je normalno očekivati dobar (bar) ng program.'
ok,dako bude bolje za docek 2012...premijera 'sam u kuci 2' i zikina sarenica extended nye version...

Хвала вам драги РТС-у,

на изврсном новогодишњем програму који је био толико добро испланиран да смо и пре него што сте га најавили знали шта ће се приказивати у наредних неколико дана.
Изузетно је задовољство одгледати филмове Лепе Брене по ко зна који пут на вашем каналу током новогодишњих празника. Они су у нама пробудили изразито одушевљење и напетост која нас је испунила гледајући већ добро познате сцене и ликове. Хвала вам и за "Титаник" који ће улепшати славље наше Српске нове године. Похваљујем и поздрављам то што је наше преподне током првог дана нове године стандарно красила емисија "Жикина шареница" уместо до сада неприказиваног породичног новогодишњег филма.

Хвала вам што из дана у дан оправдавате наше поверење и претплату коју вам плаћамо.
Не мењајте се, останите такви довека јер само сте нам такви и потребни.

Meni je to super program, na zalost nisam ga gledala, jer sam bila u Venecueli i na Arubi. Samo sam gledala "Slagalicu".

TV program - četvrtak, 27. januar 2011.

RTS 1 - program posle 21.00

21.13 Raspakivanje
22.10 Film: "Profesionalac"
00.05 Dnevnik

Mater im lazovsku ...pa ovako nije bilo ni na pinku 90-ih :thumbdown: !!!

Ja ne bi da plaćam ali eto: Platio decembarsku struju na dva puta pa mi "skinuli" jedan deo za RTS, mada nisam uplatio više nego što sam dužan. Pa nemoj da ispadne da će mi isključiti struju zbog RTS-a.

Ja bih da pohvalim RTS za vremensku prognozu (a posebno sve tetke koje znaju da se u'vate levom rukom za desni kaziprst).

Kreteni prikazu prognozu od 24h histericno u jednoj sekundi, a onda genijalno drze samo zadnji sat (inace ponoc) nekoliko sekundi.

ja mislila da ce da pise nesto za seckanje struje ako ne placas rtv :lol:
aaaa,pa to je bilo u vreme zlobeka,tad je ministar informisanja bio onaj `bumbarov ujed` vucic,a to je i bio izum radikala
e sad,ako bi nekad opet dosao vucic na vlast,mozda bi vaskrsao ovaj njihov `izum`

Ne brini,platices i to sa kamatom,nazalost.

Ne brinem ja uopšte. I ne mislim da bi plaćanje bilo na žalost nego NA VELIKU SRAMOTU. Prvo, RTS ne gledam. Imam preko 70 kanala - znači 70 po 500 dinara bi iznosilo 35000 dinara mesečno. Imam, ali neću da platim TV pretplatu zato što je ona čist bezobrazluk. Nepoštovanje naroda samim nametanjem plaćanja nazovi Javnog servisa. A tek pretnje tužbama! E tad su stvarno preterali. Oni treba da rade na kvalitetu a ne na TV pretplati naroda sa praznim džepovima. Plaćali mi svi ili ne plaćali, isto nam je - i dalje nam se sa TV ekrana smeši Giga Moravac. Ja znam da Giga nikada ne bi platio pretplatu, e pa zato neću ni ja.

Hahaha ta (ako se moze nazvati televizijom :hahaha: ) televizija je dno dna!Bas sam se nasmejao nedavno kada su povodom slucaja Bojanic VS Firci sa rtsa komentarisali kako oni za razliku od nekih imaju bogat program,pregrst poucnih emisija,onda neke emisije o duhovnoj muzici i operi koje obogacuju duh..Mislim ko to danas slusa molim vas :hahaha: .. Meni je np zanimljivije da gledam Bojanica kako se kolje na farmi/dvoru sa Fircijem nego da gledam porodicno blago po 165 put ili operu :eek: :hahaha:

Veceras sam dozivela veliki zivotni potres. Jos ne mogu o tome da pricam, ali mogu da kazem da je moja kucna pomocnica gledala "Greh njene majke". Tamo glumi Ivan Bosiljcic, kog smatram da je jedan od najgorih sprskih glumaca. Toliko lose glumi, da sam se zapitala:"Koji je to nas greh, pa moramo da gledamo te uzasne serije?"

Ma ja sam celom mom osoblju, čak i njihovim pomoćnicima, zabranio da gledaju TV i da o njemu pričaju dok se nalaze na mom imanju.
Baš su počeli žešće da mi idu na živce! Probao sam prvo lakšu metodu - kupio sam svim sinovima po Ferrari da malo turiraju po garažama
(dok ne odrastu), misleći da će plebs malo blenuti u ono što nikad neće imati... Ali ništa, njih samo interesuje kako je u 15435-oj epizodi
bilo par 'te odio' i 'embarazada'. Moraću sve da ih otpustim, ali ne znam kako da zamenim svih 152 ljudi koji me služe.
Moderna, kako ti izlaziš na kraj sa poslugom?

Beban je umro od mozdanog udara- javise malopre na RTS-u, moje najdublje saucesce njegovim postivaocima, laka mu crna zemlja

Poslednja izmena:

Back