- Poruka
- 43.006
Izbor za Evroviziju
Gleda li neko ?
Šokirana sam
Gleda li neko ?
Šokirana sam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ko glasa kad niko ne gleda ?Iskreno nisam imao ni pojam da se odrzava....
Hoce Ukrajna pobediti?
Pa ti gledas, znaci gledaju ljudiPa ko glasa kad niko ne gleda ?
Tesko, kada nije izbio kada su I'm Rusi stavili nuklearke na frtalj nece ni sada...Mislim da će iz te krize mogao i treći svjetski
Pa ti gledas, znaci gledaju ljudi
Tesko, kada nije izbio kada su I'm Rusi stavili nuklearke na frtalj nece ni sada...
Gurnuli su se sami, u ili su izmedju 15,000 I 20,000 rusa za 8 God, zene, decu, trudnice... Samo zapad o tome cuti...Šokirana sam da niko ne kritikuje da su malu ukrajinu nahajcali i gurnuli u rat sa rusijom
A ovamo čitaš samo drvlje i kamenje o putinu kao smetnuo se čovek sa pameti
Sve u svemu katastrofa i tuga
Ne daj bože nikome rata
Amerikanci će posvadjati dva oka u glaviGurnuli su se sami, u ili su izmedju 15,000 I 20,000 rusa za 8 God, zene, decu, trudnice... Samo zapad o tome cuti...
To isto moze da se kaze i za sloboslaviju.Gurnuli su se sami
zasto se sad na ovoj temi prica o ratu u ukrajini
ovo je tema o pesmi evrovizije tj ko ce predstavljati Serbiu na ovom eminentnom takmicenju
Ovo je ovde svastaraBizarno , rat a oni misle o pesmama.
Ma ne kazem za tebe nego za organizatore evrovizije..Ovo je ovde svastara
Za politiku imaš PDF
Radila sam danas 12 sati a i sutra ću
Ajde pa ćao
pozdravila te Serbiazasto se sad na ovoj temi prica o ratu u ukrajini
ovo je tema o pesmi evrovizije tj ko ce predstavljati Serbiu na ovom eminentnom takmicenju
Ne to mozes da krivis samo Tita koji nije poslusao Rankovica kada je hteo da resi pitanje Kosova....To isto moze da se kaze i za sloboslaviju.
10 godina prkosila zapadu, izbacivala Cimermane i slicne iz Beograda dok su ih druge republike ugoscavale, ubijala nesrbe na potezu od Karlobaga i Virovitice do Kacanika pa je sve to kulminiralo 1999. i NATO intervencijom.![]()
Ja tesko, ja sam napisao hoce li Ukrajna pobediti, ono tipa da im malo podignu moral...Marko je počeo
)))
Ima jos besmislenijih naslova (zapravo OPASNIH) tipa ovog:problemi sa jetrom
uvecana slezina
hahahahaahhahaha
kakva pjesma haahhaahha
ovaj debilizam je taman za evroviziju