RTS se izvinio zbog prekida prenosa Vučića: Neko namerno izvukao kablove

RTS se izvinio zbog prekida prenosa Vučića: Neko namerno izvukao kablove​

RTS javlja da je u toku prenosa obraćanja predsednika Aleksandra Vučića, došlo do kratkog prekida signala, koji je, kako navode, izazvala za sada neimenovana osoba, namernim izvlačenjem strujnih kablova iz vozila za satelitsko emitovanje.

„RTS se izvinjava svojim gledaocima, iako je do prekida u prenosu došlo tuđom krivicom“, navodi RTS u izvinjenju.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas popodne obratio se javnosti i govorio o pitanjima vezanim za Rio Tinto, Zakon o eksproprijaciji i drugim temama.

https://nova.rs/vesti/drustvo/rts-s...-prenosa-vucica-neko-namerno-izvukao-kablove/

Da li mislite da RTS podrzava vlast?
Da li je sve slucajnost ? Ko minira predsednika?

Ako se secate pre par meseci ovog "incidenta":
Informativni program TV kanala, uključujući tu i RTS, vrti se oko lika i dela predsednika Srbije, međutim danas je, čini se, došlo do daška slobode na Javnom servisu, budući da je sportska redakcija napravila šalu na račun naprednjačkog lidera.
Pogledajte prilog 1060056

Pogledajte prilog 1060057
Velika steta..

Ok jasno je da su mnogi u srbiji nezadovoljni, ali nikako ne bi trebalo da vam se ponavlja povijest i da kroz izvaninstitucionalne kanale i događanja mjenjate društveno političku klimu.. nigdje nije bajno a ni krasno... Evo kod nas predsjednik države od jutra do mraka našmrkan, premijer briselski ćato, a usput i federčić koji zbog neuspjele kampanje cijepljenja može zaboraviti obećanu mu poziciju u europskim kancelarijama... No tako je kako je, sami smo im dali vlast u ruke i pružili alibi da nas hebu u mali mozak
U istom smo blatu, a plata beda i kod vas i kod nas.

Oglasila se osoba koja je juče iščupala kablove RTS tokom uživo prenosa Vučića​

Danas Online02.12.2021. 15:34
Oglasila se osoba koja je juče iščupala kablove RTS tokom uživo prenosa Vučića 1
Zgrada RTS-a Foto: Bojan Cvejić
Anonimna osoba koja je isčupala kablove na RTS juče tokom prenosa govora predsednika Srbije Aleksandra Vučića, opisala je ovaj događaj za portal Nova.rs.

„Gledam na netu svi pišu o tome kako vrhovni kabadahija ponovo ima neku vanrednu konferenciju, na kojoj će ponovo da ispira ljudima mozgove širom Srbije. Razmišljam o tome kako većina mojih prijatelja više i ne gleda televiziju i ne prati vesti jer im se bukvalno diže kosa na glavi na sam pomen šefa mafije i koliko nam je svima više dosta njegovog davljenja i prenemaganja. Skapiram da mi se Predsedništvo nalazi na putu i setim se da bih opet mogao da izvučem kablove reportažnom kombiju Pinka kao pre jedno pola godine kada sam se opet našao na pravom mestu u pravom trenutku. Bukvalno mi je u glavi bilo to je dobar trenutak samo bar malo da ih nerviram, samo malo da im se odužim za svu onu torturu kojom smo svakodnevno izloženi“, naveo je on za Nova.rs.
Kako dodaje, slučajno je naleteo na dva kombija, televiza Pink i RTS.

„Prvo sam prišao Pinkovom vozilu izvukao kabl bacio ga što dalje od vozila, nakon toga sam prišao kombiju RTS i uradio istu stvar, okrenuo se i nastavio svojim putem kao da se ništa nije desilo. Tek posle nekih sat vremena sam video koje su razmere samog čina i moram vam priznati da sam zbog toga za razliku od SNS poltrona i ulizica sa jednim velikim osmehom na licu legao da spavam“, istakao je on.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...upala-kablove-rts-tokom-uzivo-prenosa-vucica/
Da naravno. A on je onako neuk znao koje kablove treba da izvuce. Da, ali malo sutra

Back