RTS pretplata

Nikada necu platiti rts-u moj sin se ne skida sa happy tv-a.
Ako njima treba platicu sa osmehom.
A sto se rts-a tice neka skrembluju signal pa da vide njihovu gledanost!!!!
A urednim platisama nek podele tjunere i kartice pa ko voli nek izvoli.
ILI NEK MI IZVADE IZ TV delove koje omogucuju njihov prijem 1 i 2 programa
ZIVELA DIGITALIZACIJA.

hahahaha...jel moze jedna anegdota kojom sam licno prisustvovao kao klinac.....
kad je pre 30-tak godina rts-isto ganjao preplatu zadsio sam se kod dede/rodjeni brat moje babe po ocu/koji je bio tip na svoju ruku... i dolazi tada mladic i pita deda imas li TV..
nemam-sto,
a imas li radio...
imam
pracas li preplatu...
kome...
pa radiju...
jel mali cisi ti...
radim za RTS...
pa sta...
pa naplacujem preplatu za radio beograd....
ma necu da platim....
moras...
slusaj dete...vidis radio....
vidim...
izvadi ti taj radio beograd ne treba mi...nemo da si pipno radio arandjelovac,sumadiju,valjevo,sabac....inace ce da radi ovaj stap...
zbunjen covek ode bez odgovora....

kad je pre 30-tak godina rts-isto ganjao preplatu zadsio sam se kod dede/rodjeni brat moje babe po ocu/koji je bio tip na svoju ruku... i dolazi tada mladic i pita deda imas li TV..
nemam-sto,
a imas li radio...
imam
pracas li preplatu...
kome...
pa radiju...
jel mali cisi ti...
radim za RTS...
pa sta...
ma necu da platim....
moras...
vidim...
izvadi ti taj radio beograd ne treba mi...nemo da si pipno radio arandjelovac,sumadiju,valjevo,sabac....inace ce da radi ovaj stap...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

nemam-sto,
a imas li radio...
imam
pracas li preplatu...
kome...
pa radiju...
jel mali cisi ti...
radim za RTS...
pa sta...
ma necu da platim....
moras...
vidim...

Ахахахаххаха ово је анегдотаааааааааа годинееееее :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

свака част деди :mrgreen:

А баш данас пребацим на други канал, кад оно преузели од РТВ неку емисију:hahaha::hahaha::hahaha: и замислите, гледам, не могу да верујем. Тип прича нешто на циганском 15 минута. Појма немам шта. Никаквог превода, титла.....и
ШТА ДА ПЛАЋАМ, КОМЕ ДА ПЛАЋАМ?:dash:

Све ће да по`апсе, ко не плаћа:zcepanje:
Ко је крив народу када га нико не шљиви, нико га није
ни питао да ли хоће или не да
му Тијанић продаје маглу у магичној кутији.:zper:

.
п.с.
чула сам да је Батић заговарао да нико не плаћа Тв, а ако буде неко тужен,
да ће га он бранити.
Па, сад размислите, ....не гине вам Батић!

A kada je to batić zagovarao? Jel onda kad je kod slobe bila besplatna tv?:mrgreen:

I ja mislim da je pretplata pljacka. Ali bate pa pd cega bi platu imao Tijanic vo?

A ovi sto su glasali za ove na vlasti neka ne sernjaju jer su im dali legitimno i legalno pravo da cine to sto cine. Nije samo RTV pretplata pljackaski namet u Srbiji vec ih ima vise.

Nacionalna TV se u svim evropskim drzavama placa.
Sa razlikom - na njoj nikada nema reklama, npr. filmovi na BBC nemaju pauze za reklame, te televizije ne smeju da se finansiraju sa svih strana.
Da, i imaju programsku semu za sve uzraste.
Posto ne gledam ni skupstinu (to jest drugi program), ni lepezu sportova (kao pre par nedelja sto bese tri i po sata biciklisticka trka, navodno je to Tijanioc postavio nekom u inat) sto je prvi program, pretplatu ne placam.
Racun za struju mi je uvek upisan u paru, da ne pretekne.
I dobila sam opomenu pred utuzenje.:hahaha:

Nacionalna TV se u svim evropskim drzavama placa.
Sa razlikom - na njoj nikada nema reklama, npr. filmovi na BBC nemaju pauze za reklame, te televizije ne smeju da se finansiraju sa svih strana.
Da, i imaju programsku semu za sve uzraste.
Posto ne gledam ni skupstinu (to jest drugi program), ni lepezu sportova (kao pre par nedelja sto bese tri i po sata biciklisticka trka, navodno je to Tijanioc postavio nekom u inat) sto je prvi program, pretplatu ne placam.
Racun za struju mi je uvek upisan u paru, da ne pretekne.
I dobila sam opomenu pred utuzenje.:hahaha:

ma mnogo ovo sad sto se placa

Back