РТС постао пропагандни сервис дс-а

:) moj bratanac to gleda ... :heart: bolje da na Bejbi kanal placamo pretplatu :worth:

Vredi :ok: za takav kanal je potrebno tri animatora i dobra kompjuterska tehnika... i ne bi bio uopste skup. Ma i deseti deo pretplate bi bio dovoljan, a visestruko bi bio korisniji od mnogih drugih. I jos jedan sa lepim izborom muzike kao sto je Classic FM i eto ti dve televizije, a mi blesavi placamo samo ovu jednu kurvinjsku.:dash:

A ti imas selektivnu amneziju pa se ne secas nicega pre 2000.
Niti su se Kosovo niti bi se Vojvodina otcepila zato sto je na vlasti ovaj ili onaj niti bi to bilo ko mogao da spreci...
Ili mozda mislis da bi trebalo poslati tenkove :roll::dash:
Kao da nismo jednom gledali taj (ratni ) film ,pa nam treba opet...
Nekima bi stvarno pomogao skolski program:roll:

Само дебили мисле да се Војводина једино ратом може задржати. Да је СНС на власти не би дозволили да се Војводина одвоји. Дс и њихови партнери на власти су починили велеиздајство, за то минимум је казна доживотна робија.

Кретенски је упоређивати стање у Војводини са препуним шиптара Косово.

Такви као ти су 1995 се радовали Олуји, и пљували на србе преко дрине желећи да их потурице и усташе све побију.

Poslednja izmena:
И за време Коштуњавог је био лош, а сад још гори.

Написао сам шта може да се гледа.

Немају никакво право гебелсовци из дс-а да од РТСа праве свој пропагандни канал. То треба отерати на доживотну робију.

Tvrdim da NIKAD nije bio gori!
Ja ga jednostavno izbegavam, kad sam videla emisiju o kojoj pricas, samo sam prebacila na drugi kanal, a pored toga, za RTS ne vazi "Program za danas", sta je juce bilo bice i danas, sve s reprizama, samo ako si u toku koja se serija ponovo reprizira.

Neko pomenu Milosevica, da, ali smo tada imali B92, Studio B i dosta opozicionih televizija (Palma plus, i da ne redjam) ja sad ne znam NIJEDAN da nije prorezimski.

Bar da je ostalo u redu, ali, kome je do " 24 sata svadba" koja ide u udarnom terminu, kasno nocu repriza, i sutradan repriza ISTE emisije, a onda opet nastavak 24. sata svadba i isto, ne dao Bog nikome:roll:

Back