- Poruka
- 216
drkao bi sa tvojom sestrom..ona mene,a ja nju..nisi valjda mislio da sa tobom drkam...e,to mozes kada odes seslju u hag...u poseti,drkas mu ispod stola dok jedete pihtije sto ih je spremila tvoja ruzna sestra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drkao bi sa tvojom sestrom..ona mene,a ja nju..nisi valjda mislio da sa tobom drkam...e,to mozes kada odes seslju u hag...u poseti,drkas mu ispod stola dok jedete pihtije sto ih je spremila tvoja ruzna sestra
nisam tvoj...samo me zanima zasto skrnavis lik i delo Sid Viciousa sa svojim debilnim politickim izjavama,tipa: uvlacim se seselju u dupe
moras mi pojasniti to sto si umislio...kako i zasto tvoj...u cemu tvoj...???
Nemoj sad mi se ljutišPa kud baš te sa medom da nudite ludaku? Grr...
![]()
a kakve veze ima sudjenje ercegovackom Rvatu i bivsem lenjinisti sa srpskim nacionalnim bicem ?
Пошто смо прешли на другу страну:
ОВДЕ МОЖЕТЕ ПОТПИСАТИ ПЕТИЦИЈУ, УКОЛИКО У ВАШЕМ МЕСТУ НИСТЕ МОГЛИ ДА ПОТПИШЕТЕ!
АКО СТЕ ВЕЋ ПОТПИСАЛИ НЕМОЈТЕ ДУПЛИРАТИ ПОТПИСЕ!
http://www.vojislavseselj.org.yu/
ПЕТИЦИЈУ МОГУ ПОТПИСАТИ И МАЛОЛЕТНИ, ТАКО ДА СЛОБОДНО ПОТПИШИТЕ ЗА ДЕТЕ/ДЕЦУ!
Au bre!
Nije vam dovoljno što potpisuju maloumni pa vam još trebaju i maloletni
E baš ste nezajažljivi
Ma to zbog vulgarnih reci da deca ne slusaju.
Ovde se moze pratiti prenos sudjenja Seselju:
www.domovina.net
Чему тешке речи? Зашто не можете да прихватите чињеницу да велики број грађана истински верује у идеје које заступа др Шешељ? Проблем је у томе што ви те идеје интерпретирате на сасвим погрешан начин. Кад не бисте били толико острашћени, схватили бисте поенту и сложили се или не. У сваком случају, поштовали бисте мишљење других. Зар то није демократија?
Суђење ће се максимално одуговлачити - до средине 2009. године, иако би до 31.12.2008. године требало да Трибунал заврши с радом. Толико о самом Трибуналу. Суђење ће се спроводити свега неколико радних дана месечно. Зато, аргумент о подударању суђења с осталим (не)битним садржајима није утемељен.Коначно, нису сви потписници петиције чланови и симпатизери Српске радикалне странке, а и међу тих 6 милиона можда неко жели да гледа суђење, само није имао прилику да се изјасни.
neka pise "zabranjeno za decu ispod 18 god."
ps. a jos ce povecati gledanost![]()