RTS ODBILA SRS I MILION SRBA DA PRATE PRENOS HAŠKE INKVIZICIJE NAD ŠEŠELJOM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
drkao bi sa tvojom sestrom..ona mene,a ja nju..nisi valjda mislio da sa tobom drkam...e,to mozes kada odes seslju u hag...u poseti,drkas mu ispod stola dok jedete pihtije sto ih je spremila tvoja ruzna sestra

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
Ti si moj, sto posto.

Pa kud baš te sa medom da nudite ludaku? Grr...
;)
Nemoj sad mi se ljutiš:)
hungry-bear.jpg

Пошто смо прешли на другу страну:

ОВДЕ МОЖЕТЕ ПОТПИСАТИ ПЕТИЦИЈУ, УКОЛИКО У ВАШЕМ МЕСТУ НИСТЕ МОГЛИ ДА ПОТПИШЕТЕ!

АКО СТЕ ВЕЋ ПОТПИСАЛИ НЕМОЈТЕ ДУПЛИРАТИ ПОТПИСЕ!

http://www.vojislavseselj.org.yu/

ПЕТИЦИЈУ МОГУ ПОТПИСАТИ И МАЛОЛЕТНИ, ТАКО ДА СЛОБОДНО ПОТПИШИТЕ ЗА ДЕТЕ/ДЕЦУ!

Au bre!
Nije vam dovoljno što potpisuju maloumni pa vam još trebaju i maloletni
E baš ste nezajažljivi

Чему тешке речи? Зашто не можете да прихватите чињеницу да велики број грађана истински верује у идеје које заступа др Шешељ? Проблем је у томе што ви те идеје интерпретирате на сасвим погрешан начин. Кад не бисте били толико острашћени, схватили бисте поенту и сложили се или не. У сваком случају, поштовали бисте мишљење других. Зар то није демократија?

Чему тешке речи? Зашто не можете да прихватите чињеницу да велики број грађана истински верује у идеје које заступа др Шешељ? Проблем је у томе што ви те идеје интерпретирате на сасвим погрешан начин. Кад не бисте били толико острашћени, схватили бисте поенту и сложили се или не. У сваком случају, поштовали бисте мишљење других. Зар то није демократија?

dzaba prosipas bisere....:(

Da preformulisem naslov:
Milion Srba zeli da bude prenosa, a svi ostali - samo 6 miliona - ne zeli.
Znaci: manjina... 1 : 6
..ma kako da to izgleda posle izbora u skupstini

A hoce da imaju i tv prenos skupstine...

Bas me interesuje, da li bi gledali zasedanje skupstine Srbije po 8 sati na dan na drugom, ili sudjenje od mozda 8 sati na prvom programu?

Pa ako se onda zadesi da u medjuvremenu bude neko Evropsko prvenstvo na kome nasa reprezentacija ucestvuje, da to gledamo u odlozenom snimku ?!?!?!?!?!?!?!?

Ili ako se slucajno desi da zasedanje i sudjenje bude u vreme Evrovizije... sta bi emitovali?

Ili se samo dokazuje da mozemo dobro da funkcionisemo samo kad smo u diktaturi???
A kakve smo srece, odavno nismo nasli nekog pametnog da uvede diktaturu.

Naravoucenije: ko ne prestaje da prica - ne pocinje da radi. Pocnite nesto i da radite.

Суђење ће се максимално одуговлачити - до средине 2009. године, иако би до 31.12.2008. године требало да Трибунал заврши с радом. Толико о самом Трибуналу. Суђење ће се спроводити свега неколико радних дана месечно. Зато, аргумент о подударању суђења с осталим (не)битним садржајима није утемељен.Коначно, нису сви потписници петиције чланови и симпатизери Српске радикалне странке, а и међу тих 6 милиона можда неко жели да гледа суђење, само није имао прилику да се изјасни.

Суђење ће се максимално одуговлачити - до средине 2009. године, иако би до 31.12.2008. године требало да Трибунал заврши с радом. Толико о самом Трибуналу. Суђење ће се спроводити свега неколико радних дана месечно. Зато, аргумент о подударању суђења с осталим (не)битним садржајима није утемељен.Коначно, нису сви потписници петиције чланови и симпатизери Српске радикалне странке, а и међу тих 6 милиона можда неко жели да гледа суђење, само није имао прилику да се изјасни.

000621.jpg
sheeps_2.jpg
brt_monkeys_congrigation_429.jpg
televizor(4024).gif

Živeli TV prenosi!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back