Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 31.646
...
Mala (medijska) bara puna krokodila...

Tuča oko prenosa seanse gurua im SNSrbije...
Koji se pri tom ukazuje ono...3 puta dnevno na 5 televizija i 8 emisija...
1)
S jedne strane RTS je u pravu jer se to ne sme raditi...autorska prava su na RTS-u...
Zamisli kad bi RTS prenosio Elitu i stavio svoj broj tj racun za glasanje...
2)
S druge strane smešan je sukob interesa unutar iste rezimske sekte...samo su jedni levo, a drugi desno krilo iste...
Evo transkript sukoba urednika RTS-a, Pinka Informera, Hepija...:
- RTS Bujke: "Ja sam prvi došao do Vučića i on je moj guru"
- Pink Žeks: "Ne, ja sam prvi došao do Vučića i on je moje tamno krilo sekte, ne tvoje !"
- DJ Informer: "Alo, Alo momci...ja sam bio u talackoj krizi zbog gurua...on je moj!"
- Hepi Marić: "Meni je Šešelj u Ćirilici obećao da će mi ga dati na usvajanje...i on je moj..."
...
Mala (medijska) bara puna krokodila...

RTS najavio da će tužiti Pink i Informer
https://nova.rs/vesti/drustvo/rts-najavio-da-ce-tuziti-pink-i-informer/Radio-televizija Srbije (RTS) je najavila da će protiv televizija Pink i Informer pokrenuti sudske postupke, jer su "neovlašćeno emitovali emisiju "Oko" u kojoj je gostovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Tuča oko prenosa seanse gurua im SNSrbije...

Koji se pri tom ukazuje ono...3 puta dnevno na 5 televizija i 8 emisija...

1)
S jedne strane RTS je u pravu jer se to ne sme raditi...autorska prava su na RTS-u...
Zamisli kad bi RTS prenosio Elitu i stavio svoj broj tj racun za glasanje...

2)
S druge strane smešan je sukob interesa unutar iste rezimske sekte...samo su jedni levo, a drugi desno krilo iste...

Evo transkript sukoba urednika RTS-a, Pinka Informera, Hepija...:
- RTS Bujke: "Ja sam prvi došao do Vučića i on je moj guru"
- Pink Žeks: "Ne, ja sam prvi došao do Vučića i on je moje tamno krilo sekte, ne tvoje !"
- DJ Informer: "Alo, Alo momci...ja sam bio u talackoj krizi zbog gurua...on je moj!"
- Hepi Marić: "Meni je Šešelj u Ćirilici obećao da će mi ga dati na usvajanje...i on je moj..."
...