РТС-Чеда и Јеремија о Космету

Sad si vec poceo skroz da pricas u prazno.
Evo sad cu i ja, nevole se pise ne vole. A deca svasta rade to znas vec i sam.

Pa ja sam ti rekao sta sam imao rezolucija 1244 ti to govori ona je usvojena i dalje vazi sa njom su svi saglasni osim tebe i nekih marginalaca koji je verbalno opovrgavaju !
P.S. oprosti brzo kucam i nema ko da me savetuje tako da i ja napravim neku gresku u pravopisu i nemoj sve licno da shvatas !
I daj mi 1(jedan) argument gde AP Kosovo i Metohija treba da bude nezavisna od Srbije !
Kraljevstvo koje pociva na macu nece dugo postojati !

Pa ja sam ti rekao sta sam imao rezolucija 1244 ti to govori ona je usvojena i dalje vazi sa njom su svi saglasni osim tebe i nekih marginalaca koji je verbalno opovrgavaju !
P.S. oprosti brzo kucam i nema ko da me savetuje tako da i ja napravim neku gresku u pravopisu i nemoj sve licno da shvatas !
I daj mi 1(jedan) argument gde AP Kosovo i Metohija treba da bude nezavisna od Srbije !
Kraljevstvo koje pociva na macu nece dugo postojati !

e ipak ne idem u skolu :D
Evo sad cu da ti dam jedan argument. A to je cista demografska slika :D. Kapiars drzava je trebala da reaguje kad smo bili u vecini, a ovi krenuli da nam uzimaju. Tad smo trebali da ih oteramo jedno 80 posto, i svaki put ako bi se nakotili da ih oteramo! To bi bilo u pravnoj jakoj drzavi. A ovako mi smo tamo MANJINA!! Razmumes dobili su nas :D. Sto strahom, sto su se sami Srbi iselili. Sto jednostavnim kotenjem. I to je sada jezgro kriminala. Znaci Kriminalna zemlja, puna kriminala. Ne kazem ja da je stvaranje kosova opravdano, ja bas kazem da je kriminalno, i to samo jos vise pokazuje uopste tokom 90 tih kako se ta drzava i stvarala. a sada mi mozemo samo da placemo na dprosutim mlekom, I vracanje kosova bi sada bilo jedno 5 puta barem teze. A bilo je tesko i 90 tih . Pa ti vidi.

Који си ти демагог и провокатор то је чудо невиђено. Јел ако не ово стварно мислиш бела кошуља ти не гине...

Cinjenica je , da su srpski i albanski narod , u neslozi , da ne kazem neprijateljstvu toliko dugo, da je to postao aksiom oko koga su odgajane i vaspitavane generacije i sa jedne , i sa druge strane. Narocito one koje upravo i zive na Kosovu......
Samim tim, i kada bi postojala dobra volja na bar jednoj od zavadjenih strana ( a ne postoji, sem u tragovima), potrebne su decenije, u najoptimisticnijem scenariju, da dodje do nekog bitnog pomaka , koji bi omogucio da ova dva naroda najzad pocnu da zive jedni sa drugima.....jer, "jedni pored drugih" ne vodi nicemu dobrom , sto je dokazano kroz dekade iza nas.....Elem, kako rekoh, i da postoji iskrena volja , dugogodisnji proces pomirenja bi prolazio kroz teska iskusenja , ometan nacionalistima i sovinistima sa obe strane, koja podrazumevaju jos nebrojene ljudske zivote , patnje, i zlodela koja bi cinili jedni drugima, u pokusajima da se omete svaka pomisao na normalizaciju odnosa. Nisam pristalica teze , da "istorijsko pomirenje" srba i albanaca uopste i zasluzuje i jedan ljudski zivot, ili ma jednu suzu ili neciju neprospavanu noc......

Живимо целу истрорију у непријатељству и то ће се решити тако што ћемо им преписати свој комад територије :worth: :worth: :dash: :dash: Штета што нисмо таквих мислилаца имали у историји, далеко би догурали.

To su prepoznale i neke drzave koje su shvatile, za razliku od nekih preteranih optimista u Srbiji( a verujem da takvih dobronamernih , ima i na Kosovu , sa albanske strane), i presekle gordijev cvor, tako sto su , odlucile da sa pozicija sile koju imaju, a ne medjunarodnog prava ( sto se mora priznati ) , razdvoje ta dva naroda , granicom, i medjunarodnim oruzanim trupama. Fakat je, da ogromnu vecinu Srba ne boli to razdvajanje od dojucerasnjih komsija, nego nesto sasvim drugo...."otimanje vekovnih ognjista " ili kako neki drugi vise vole " 15 % teritorije".......

Сада си србима отворио очи. Амери и савезници нам у ствари чине услугу. Бомбаровали су Београд, Ниш и Нови Сад да би раздвојили два непријатељска народа на Космету и спречили невине жртве. То нема никакве везе са геополитиком већ је то хумани гест западних моћника. Какав си ти комичар ****** :hahaha: :hahaha: :hahaha:

I??....ajde da se saberemo, sta smo to, u stvari izgubili.....

Тешко ћеш ти то из угла чединог бирача схватити историјске и духовне разлоге, па ме мрзи да ти њих износим. Пошто вас интересују само материјални фактор, рецимо само да је Трепча највећи рудник лигнита на Балкану, да је Шар планина национални парк, да је десетина хиљада кућа отета, да је однос власништва над земљом на космету 3:1 у корист Срба и државе Србије, да је стотине предузећа нелаглно приватизовано.... Све у свему према грубим проценама између 250 и 400 милијарди долара.

15% najnerazvijenijeg regiona u Evropi......koji je bremenit toliko velikim problemima, da bi bio nesavladiv problem i teret za mnogo bogatije i stabilnije drzave od Srbije. Kada to kazem, ne gledam na albanski nacionalni bastion sa nipodastavanjem , kao sto ne gledam ni srpski nacionalni korpus sa obozavanjem, svojstvenim nacionalistima. Kazem zato sto je to fakat , koji je nedavno izgovorio i albanski ministar inostranih poslova , karakterisuci albansko drustvo, kao "jos uvek plemenski organizovano"......Srbija se, sa takvom zajednicom , koja je u ogromnom procentu, a imajuci u vidu gore pomenuto visegeneracijsko vaspitanje u odnosu prema srbima, neprijateljski orijentisana ka Srbiji, ne bi mogla da se izbori bez ozbiljnih zrtava, cak i kada bi joj medjunarodna zajednica to i dozvolila....
Dalje, albansko drustvo na Kosovu je duboko kriminalizovano, i to je ocena svih relevantnih sluzbi bezbednosti u Evropi , a i sire.....naime, 40 - 70 % trzista narkotika u evropi drzi upravo albanska mafija, koja prihoduje, po procenama oko 7 milijardi dolara godisnje koje se slivaju u dzepove kosovskih narko bosova. Dodajmo tu, i trgovinu ljudima organima, i sve druge vidove najtezih krivicnih dela, dolazimo do pitanja, da li je Srbija, ogrezla u mitu i korupciji, sa bedno organizovanim sudskim i policijskim aparatom, upste sposobna da zastiti ostatak zemlje od sirenja jedne od najvecih i najbrutalnijih kriminalnih organizacija na svetu???......Pa ovakva Srbija nije mogla da se izbori sa nekoliko surchinskih seoskih dzilkosha, koji su predstavljali tzv, "surcinski klan", a kamoli sa visokoorganizovanom mafijom kao sto je albanska , sa Kosova....napokon, videli smo, sta milijarde koje je ta mafija ulozila u korumpirane senatore , kongresmene, cinovnike evropskih organizacija, mogu da ucine......da naprave Kosovo nezavisnom drzavom !!!

Војна управа бато!!!

Sa demografskog stanovnista, poznata je izvesnost, da bi u narednih pedesetak ili malo vise godina, albanci sa ovakvim demografskim bumom , i srbi sa ovako negativnim prirodnim prirastajem, dosli u situaciju da budu dva potpuno brojcano izjednacena naciona, sto bi , neminovno, sa svim onim sto sam predhodno pisao, dovelo do toga da cela drzava , a ne samo Kosovo bude u opasnosti da nestane, kao i da cela nacija koja je i ovako bremenita egzistencijalnim ( ne mislim materijalnim ) problemima dovede u pitanje svoje dalje bitisanje......

По тој логици, зашто јевреји уопште покушавају да опстану поред муслимана који се коте као на траци, или зашто се цео свет одма не преда кинезима и индусима јер ако је твоје резмишљање тачно од цигана и косооких спаса нам нема.

Samo bi napomenuo da ovo nisu nikakvi rasisticki stavovi , nego suvo sagledavanje cinjenica, i projekcija istih

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Врх брате!!! :rotf:

e ipak ne idem u skolu :D
Evo sad cu da ti dam jedan argument. A to je cista demografska slika :D. Kapiars drzava je trebala da reaguje kad smo bili u vecini, a ovi krenuli da nam uzimaju. Tad smo trebali da ih oteramo jedno 80 posto, i svaki put ako bi se nakotili da ih oteramo! To bi bilo u pravnoj jakoj drzavi. A ovako mi smo tamo MANJINA!! Razmumes dobili su nas :D. Sto strahom, sto su se sami Srbi iselili. Sto jednostavnim kotenjem. I to je sada jezgro kriminala. Znaci Kriminalna zemlja, puna kriminala. Ne kazem ja da je stvaranje kosova opravdano, ja bas kazem da je kriminalno, i to samo jos vise pokazuje uopste tokom 90 tih kako se ta drzava i stvarala. a sada mi mozemo samo da placemo na dprosutim mlekom, I vracanje kosova bi sada bilo jedno 5 puta barem teze. A bilo je tesko i 90 tih . Pa ti vidi.

Seko nesto se pita i onaj gore, tako da ja u buducnosti Kosovo i Metohiju vidim u Srbiji !
A ta cista demografska slika je preuzeta od NACISTA pa i dalje postoji Poljska !

Back