РТ Републике Српске преноси уживо параду поводом дана победе! "Једина српска си ти"

Sad sam zvao svoje dole da ih pitam jel imaju sta da jedu jerbo sam se zabrino nakon ovih groovanja ubogih tastaturdzija i rekose mi da su na jezeru pecaju i meze neku slaninu domacu,sir i tako...i pitaju ne kad cu opet doci reko necu sad...vele pred zimu ces morat da ti se guza ne smrzne...ja ih lijepo nazvo a evo i oni me tovare :(
plase se da ce ponestati sendvica :lol: ali tastaturdzije :lol::lol::lol:

Поносна Република Српска није поклекла пред западним окупантима , није се савила и неће да се покори ..

Данас је најважније да једна држава сачува свој образ и достојанство, своју слободу да самостално одлучује , јер ако то изгуби, апсолутно губи све , то укључује и право на постојање
Ja,i ? Šta imamo od toga ? Vama Merkelovica poslala na stotine fabrika što ste kooperativni i usklađujete politiku sa EU,a nama poslala mudo Hansovo da se zavitlavamo sa njim jer smo kočoperni i neposlušni.

Хвала предсендику Додику што нам је омогућио овај пренос да гледамо и што није пао на колена пред Западним окупантима
191442.jpg

Sad sam zvao svoje dole da ih pitam jel imaju sta da jedu jerbo sam se zabrino nakon ovih groovanja ubogih tastaturdzija i rekose mi da su na jezeru pecaju i meze neku slaninu domacu,sir i tako...i pitaju ne kad cu opet doci reko necu sad...vele pred zimu ces morat da ti se guza ne smrzne...ja ih lijepo nazvo a evo i oni me tovare :(

Је л' истина што каже колегница Славенска да ви горе по крштеном свету западноевропском немате леба да једете и да се сваки дан бијете у продавници за кило брашна и кило зејтина?

Као код нас, деведесетих.

Back