Рroslavljao pobedu protiv Kine?

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.853
1693202300341.png

Nikola Jokić zaustavio saobraćaj, prijatelji morali da ga sklanjaju, ljudi u čudu

Srbija bez najboljeg igrača planete "bije bitke" na Mundobasketu 2023. godine. U prvom susretu u Manili potučena je Kina Saše Đorđevića, a iste večeri na drušvenim mrežama osvanuo je video snimak Nikole Jokića u provodu.

MVP finala NBA lige snimljen je na ulici, pretpostavlja se Sombora, kako uživa u muzici trubačkog orkestra. Naime, on je u alkoholisanom stanju odlučio da zaustavi saobraćaj i da se proveseli, pa su njegovi prijatelji morali da ga sklone.
Na samu objavu na Instagramu, jedan od najduhovitijih komentara bio je "Proslavljao pobedu protiv Kine".

Sve to bila je aluzija na odluku zvezde Denvera da zbog umora propusti obaveze u reprezentativnom dresu na Svetskom prvenstvu u Manili, Tokiju i Džakarti.
https://www.novosti.rs/sport/kosark...kosarci-2023-srbija-kosarkaska-reprezentacija
Колико је мало потребно да човек (?) промени понашање ако му пође за руком да успе у животу. Заборави све: од корена од којих потиче до пристојности.
Ево и тај Јокић, ма колико је велики у свету кошарке толико је ниско пао на плану родољубља.
Морао је да одвоји време за национални тим и бар одседи на клупи све време утакмице ако је толико уморан. То је урадио и ономад када је опет био уморан а јурио чезама по путевима Војводине и ево сада опет.
Можемо ми и без Јокића, оваквог какав је!

Pogledajte prilog 1401444

Nikola Jokić zaustavio saobraćaj, prijatelji morali da ga sklanjaju, ljudi u čudu

Srbija bez najboljeg igrača planete "bije bitke" na Mundobasketu 2023. godine. U prvom susretu u Manili potučena je Kina Saše Đorđevića, a iste večeri na drušvenim mrežama osvanuo je video snimak Nikole Jokića u provodu.

MVP finala NBA lige snimljen je na ulici, pretpostavlja se Sombora, kako uživa u muzici trubačkog orkestra. Naime, on je u alkoholisanom stanju odlučio da zaustavi saobraćaj i da se proveseli, pa su njegovi prijatelji morali da ga sklone.
Na samu objavu na Instagramu, jedan od najduhovitijih komentara bio je "Proslavljao pobedu protiv Kine".

Sve to bila je aluzija na odluku zvezde Denvera da zbog umora propusti obaveze u reprezentativnom dresu na Svetskom prvenstvu u Manili, Tokiju i Džakarti.
https://www.novosti.rs/sport/kosark...kosarci-2023-srbija-kosarkaska-reprezentacija
Колико је мало потребно да човек (?) промени понашање ако му пође за руком да успе у животу. Заборави све: од корена од којих потиче до пристојности.
Ево и тај Јокић, ма колико је велики у свету кошарке толико је ниско пао на плану родољубља.
Морао је да одвоји време за национални тим и бар одседи на клупи све време утакмице ако је толико уморан. То је урадио и ономад када је опет био уморан а јурио чезама по путевима Војводине и ево сада опет.
Можемо ми и без Јокића, оваквог какав је!
A u cemu je tvoj problem sa Jokicem?
Jel neobicno u Srbiji da se veseli sa trubacima?
Izgleda da to samo Jokicu nije dozvoljeno.
Jokic je car nad carevima sa izuzetnim ljudskim kvalitetima.
Ceo svet ga priznaje osim zavidljivaca iz nekih kulovskih vukojebina.
:hahaha:

Poslednja izmena:
A u cemu je tvoj problem sa Jokicem?
Jel neobicno u Srbiji da se veseli sa trubacima?
Izgleda da to samo Jokicu nije dozvoljeno.
Jokic je car nad carevima sa izuzetnim ljudskim kvalitetima.
Ceo svet ga priznaje osim zavidljivaca iz nekih kulovskih vukojebina.
:hahaha:
Апсолутно никакав лични проблем са њим немам, нити ћу га у животу имати. Али понашање ми боде око. Зар никако није могао да одвоји време од лумперајке да посвети нацији, макар играо само неколико минута или само седео на клупи.
Ја се спортом бавим рекреативно (нисам професионалац) али сам се три пута у мобилизационим годинама (1992,1995 и 1999-те) одазивао војним органима за одбрану државе. И то, син по војном позиву а ја добровољно. Ту обавезу према држави схватио сам као дужност.
Многим успешним спортистима, недостаје смисао за том моралном обавезом.

Kako da ne. Baš njega briga za reprezentaciju kao i pola tima, u međuvremenu u nekim drugim zemljama: Letonac Janis Tima nakon što ga nije selektor stavio na spisak:
"Ova odluka je nesumnjivo jedna od najbolnijih trenutaka tokom moje avanture u nacionalnom timu Letnije. Tokom godina sam ponosno branio ime i čast našeg tima, bez obzira na okolnosti. Kada je reč o trenutnoj situaciji, kao što znate, povredio sam mišić lista. Međutim, sa sigurnošću mogu da kažem da sam se potpuno oporavio i da sam sada 100 odsto zdrav. Nema bola, nema ograničenja tokom bilo koje aktivnosti. Čak i da je bilo bola, bio bih voljan da se borim sa tom povredom a sve zarad časti i ponosa Letonije na velikoj sceni"

Srbi su bukvalno evropski Amerikanci...
Malo ironično ak ose setimo onog silnog pljuvanja po Amerima ranije, a kako vreme prolazi sve je manje razlika...

Само да не крене путем пијанства и тога. Има потенцијал не само да буде бели Нба играч свих времена него и да буде сврстан међу најбоље играче у НБА свих времена, уз џордана, кобија и меџика...

Kako da ne. Baš njega briga za reprezentaciju kao i pola tima, u međuvremenu u nekim drugim zemljama: Letonac Janis Tima nakon što ga nije selektor stavio na spisak:
"Ova odluka je nesumnjivo jedna od najbolnijih trenutaka tokom moje avanture u nacionalnom timu Letnije. Tokom godina sam ponosno branio ime i čast našeg tima, bez obzira na okolnosti. Kada je reč o trenutnoj situaciji, kao što znate, povredio sam mišić lista. Međutim, sa sigurnošću mogu da kažem da sam se potpuno oporavio i da sam sada 100 odsto zdrav. Nema bola, nema ograničenja tokom bilo koje aktivnosti. Čak i da je bilo bola, bio bih voljan da se borim sa tom povredom a sve zarad časti i ponosa Letonije na velikoj sceni"

Srbi su bukvalno evropski Amerikanci...
Malo ironično ak ose setimo onog silnog pljuvanja po Amerima ranije, a kako vreme prolazi sve je manje razlika...
Cenjen u celom svetu osim u Srbiji?
Evo covek miloner doso u Sombor iz Amerike samo da ga pozdravi
dok ga zavidljivi srbijanski gubitnici pljuju kao sto su radili i prosle godine kad je igrao za reprezentaciju na EP.
Bukvalno i figurativno zavidljuvci niste mu ni do kolena.
:)

Само да не крене путем пијанства и тога. Има потенцијал не само да буде бели Нба играч свих времена него и да буде сврстан међу најбоље играче у НБА свих времена, уз џордана, кобија и меџика...
U pravu si samo da se ne povredi to di bilo katastrofa za svetsku kosarku.

Cenjen u celom svetu osim u Srbiji?
Evo covek miloner doso u Sombor iz Amerike samo da ga pozdravi
dok ga zavidljivi srbijanski gubitnici pljuju kao sto su radili i prosle godine kad je igrao za reprezentaciju na EP.
Bukvalno i figurativno zavidljuvci niste mu ni do kolena.
Ne se*i. Što bih bio zavidan? Izgubio sam poštovanje prema njemu zato što laže da je umoran i smišlja druge izgovore da ne igra za reprezentaciju iako svi znamo da ga ne zanima ni košarka a kamoli reprezentacija nego ga zanima samo novac.

Sa druge strane za Đokovića nemam nijednu lošu reč, puno poštovanje.

Ne pretvaraj se znamo dobro da ne mozes da pobegnes od primitivnog zavidnog mentaliteta "Da komsiji crkne krava".
Umesto da se ponosis sto imamo genija poput Jokica sa izuzetnim IQ and SQ ti ga iracionlno napadas bez ikakvog razloga
kao sto si radio i prole godine kada je igrao na Evropskom prvenstvu umesto da mu se zahvalite sto je svojom skromnoscu
pruzio sansu mladim srpskim kosarkasima da se afirmisu na svetskom prvenstvu.
Sram vas bilo drugosrbijanski bednici.

Back