ROYAL CANIN-ORIGINAL ILI PODVALE

Ria, jeste patuljasta bela pudla. Hvala. Nemoj da pitaš pitaću ja. Ona je u odgajivačnici jela Meradog, ali mi je veterinar rekao da bi sada na početku trebalo da jede neku jaču hranu. Zato što je mala rasa, mislim da je to bio razlog. I preporučio mi RC. A njega neće sada.

Postoji RC koji se proizvodi u Francuskoj i za evropsko tržište je. Ima ga u malim pakovanjima, kao za veterinare za zdrave kuce. U Pet centru je bilo da se kupi, ali je nešto skuplji od onog u normalnim pakovanjima.

Ja sam iz probe prekjuče kupila Profilum, i prdnula je :lol: prvi put da ja znam. Ali ga je i jela. Kupila sam i Eukanubu i Hill´s, cela pakovanja pa ćemo videti.

:eek: Jela je Profilum? Ovaj moj nije hteo ni da ga pogleda!

e, taj Profilum je njesra obicno...ko whiskas, samo monokroman : )))

Videla sam i ja. :thumbdown:

Jela je :lol:
Gizmo je gospodin pas, zna šta valja. A Širlica ove skuplje varijante ne priznaje.
Samo joj neću više kupovati Profilum.

Probaj da joj daš Meradog, njega ima samo u jednoj varijanti, ne za ovo ili ono tržište a uz njega će ti i ostati patuljasta, neće izrasti u srednju. ;) I imaće usput dobru građu, baš je fino izbalansirana klopica. Samo obrati pažnju na ono što je Troja pisala, na prvu promenu nahrani mace pred zgradom.

A što se RC tiče, mi je i dalje mešamo sa gorepomenutom Meradog, za sad fino izgleda matorko, pa bio u pitanju lažnjak, glupost za istočnoevropsko tržište ili original. Dok je samo njih jeo, koštao nas je oko 1000 dinara mesečno što i nije puno, samo, eto, ugojio se. :(

Poslednja izmena:
Pa ja sam kupovao Royal Canin par puta u gradu i zaista ima raznih pakovanja pa sam iz predostroznosti odustao od te hrane.
Vise ne smem da rizikujem, pa sad kupujem samo od poznatog prodavca, covek mi donosu hranu iz Madjarske.

Moje iskustvo je ocajno, jer mi psi umalo nisu uginuli od neke Italijanske krs hrane koja se pojavila u zadnjih godinu dana u Beogradskim pet shopovima.
Ime tog otrova je GHEDA, i to ljudi nemojte niposto da kupujete jer mozete da upropastite svog ljubimca.
To je opaka prevara jer je puna neke hemije koja ima za cilj da se pas "navuce na tu hranu" tu su neke vestacke boje, poboljsivaci ukusa koji psa zavaraju da ne oseti da jede smece...i posle par nedelja do mesec dana pas pocinje da vene......mucenik propada a ti nemas pojma sta mu je.
Veterinar je prvo mislio da je u pitaju voda...ali smo na vreme ukacili da je problem hrana i uspeli smo da izvucemo pse.....za malo su se izvukli od uginuca.

Back