Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vežeš seRonim ja uglavnom na dah a ponekad i sa bocama mada su reke bas bas opasne za ronjenje i nebi ih preporucio ni za plivanje a kamoli za ronjenje
Mislim previse su rizicne
Uffff kakav nesporazum, ali OK- ronjenje.Neko se bavi time?
Prostor Panonije, i ajde, da kažem istočnog, južnog i zapadnog Balkana...severni je Panonija
A možete ako morate i u morima....
@neimi mi predložio da pitam...
Jesam oba.Probaj i sa bocama ekstra je
Mada je meni leti najinteresantnije na dah
Ekstra fantasticna iskustva2016 na Emerald Beach na Američkim Devičanskim vodama sam naučio da se opustim u vodi.
2017..me Meksikanka naučila i da zaronim na plaži ostrvceta Coco Cay...samo zamisliti.
Onda zasrah u Paliću i Minhenu. Ali 2018 oko dva meseca sam bio išao na časove plivanja u bazenu.
2019. Zaplovih. Pa nas jurio hurikanplivah pokatkad(vode Bahama, USVI, Cozumel...). Ali lenjivac nije ronio....
2020. Eh. Azija. Nije bilo puno plivanja dok korina nije zatvorila kruz. U bazenu beh sat vremena pod vodom. A posle plivah na Filipinima...
2021. Plivah u vodama Singapura...
Leto 2021. Oplivah Svetog Stefana...
Ove godine beh na plivanju. 3 puta na bazenu, (još mi važi mesečna, tj istekla sutra) i 2 puta u hotelu Hilton....
Kupih girje, vijaču i neşto....
Prijatelji idu par puta godisnje na zaovine i lupaju preko 50 metara a i roni se ovde pod led u Belocrkavnskim jezerimaPodeli slobodno. Sličice.
Čekajući Leto....
Prođoh motociklom leto 2020to par puta kroz BC kraj. Ali se nisam kupao u jezeru.
Zaboravih Zaovine. Plivah u magli.
FantazijaI staru planinu. Zavojsko jezero i Lonci...
Ali u Lonci nisam baš plivao. Više ko gušter pozirao i pentrao se po mokrom kamenu...
Srebrno jezero isto...
Prelep dan bio.
Da, to je problem u rekama, pored niske vidljivosti... I zato se uvek nosi noz ako ozbiljnije ronis.A svasta ima pod vodu svakakva drva siljci kamenje desava se da se zaglavi covek ili nabode na neko drvo itd tekuca voda je bas bas zeznuta ako se ne poznaje teren i ako se ne zna sta se radi. Meni se npr na jezeru obmotao kanap oko noge koji je bio pricvrscen za dno.Ronio na dah ali se izvuce nekako. Dok je na reci to mnogo teze.
Upravo tako noz je obavezni deo opreme za svakog roniocaDa, to je problem u rekama, pored niske vidljivosti... I zato se uvek nosi noz ako ozbiljnije ronis.