ROMSKI KUTAK

Ovaj je malo duzi ali je dobar!

Prica Ciga :
Bio ja na pecanju i upecam zlatnu ribicu. Kaze ona : Ako me pustis ispunicu ti 4 zelje!
Ja se zacudim,kako 4 kad su oduvek bile 3,ali ovo je bila neka posebna zlatna ribica.
I,kazem ja,prva zelja : pa znas kako,ona moja kuca je malo oronula,kartoni mi upijaju vlagu,smrdi,mala je,pa ako mozes da mi je sredis...
Druga zelja : Ona moja Mileva,pa nekako je ostarila,poispadali joj zubi,sise se obesile,pa mislim,ako bi mogla malo da mi je ulepsas,onako malo...
Treca zelja : E,onaj moj nesrecni sin,kad bi se zaposlio i radio normalan posao a ne da krade,da se drogira,da mi pravi probleme,samo kad bi imao normalnu i svoju platu...
A cetvrta zelja : Raskurvala mi se cerka,mnogo,ne mogu vise tako da je gledam,mi zao,pa kad bi naucila da kuva i bila domacica,ih...
I zlatna ribica rece nema problema,kad odes kuci videces sve kao sto si pozeleo!
Dodjem ja kuci,kad ono vila,na ulazu stoji Mileva pi..a ipo,cerka vice 'tata gotov rucak' ,sin stize sa posla,fin i ugladjen..Milina! E,sad posao sam da se zahvalim ribici za sve sto mi je uradila i ona rece : Cigo,moraces za to da me poje..s! Ja sta cu,nemadoh kud i krenem da je je..m,kad ono odjednom se ona pretvori u devojcicu od 13 god,tako je bilo gospodin sudija,kunem se!!!

Krece ciga na sluzbeni put i upozorava Milevu :
Ja sad idem,a ti budes li me prevarila je..cu ti majku cigansku i sve cu ti polomim,oci cu ti povadim..!! A Mileva ce,ma Cigo ja cu ti budem najvrenija,kao pas cu ti budem verna,meni bre zao sto ides al cu te cekam.
I kako se cuo Cigin auto da odlazi,tako CAP preko prozora uleti komsija i pocelo ludilo,skidanje,kidanje,bacanje stvari na sve strane,ali..Ciga zaboravio pasos i kad su culi auto da se priblizava,stigli su jedino toliko da komsija pobegne ali Mileva osta gola i znojava na krevetu.
Ulece Ciga i s vrata : Je..m li ti sve,vec si pocela da se je..s okolo!
Mileva : Nisam Cigo oci mi ispale ako jesam!
Ciga : A sto si onda gola?!
Mileva : Pa posla sam da se kupam.
Ciga : Pa ako si posla da se kupas sto si onda mokra?
Mileva : ...pa,pa,placem bre za tobom,zao mi sto ides.
Ciga : Ako ti places,sto ti je onda i ONA mokra?
Mileva : ..bre Cigo,pa i njoj zao sto ides pa place.
Ciga : Ako place,sto su joj onda dlacice NA UNUTRA?
Mileva : ..pa zato sto ona kad place sve vice f f f f f f f f f !!!

OVO 'F' MORATE IZGOVARATI TAKO STO UVLACITE VAZDUH,NE KAO KAD GA NORMALNO IZGOVARAMO!

Prosio Cigo u Frankfurtu sedeci u jednom cosku i mesecima mu jedan Svaba baci 5 - 10 E kag god prodje. Par meseci nije bilo Svabe kad eto ga jednog dana ali sada baca Cigu pola E svaki put kad prodje. jednom ga Cigo pita: '' Kume, da te pitam nesto: dosad si mi davao sve po 10 E, sada po pola. U cemu je problem? Svaba mu rece: vidis, poceo sam da zidam kucu, u dugovima sam, nema se. '' Zar preko mojih ledja zidas kucu?! '' - skoci Cigo.

Isao pandur ulicom i ugledao cetiri Gancija kako nose kadu izmedju sebe. Viknuo im da stanu ali oni krenu da beze sa sve kadom, beze koliko ih noge nose ali kadu ne pustaju. U jednom momentu pandur vikne:'' Stoj, pucacu! '' i izvadi pistolj i kako oni nisu stali on upuca zadnjeg u nogu kad iz kade izadje skinhed i vikne panduru: '' Pederu, sto pucas u gume!?''

Uveli u agenciju za zaposljavanje robota da radi sa strankama i dolazi covek kaze:
Dobar dan. Robot odgovara: DO BAR DAN. DA LI I MA TE PO TRE BNE KVA LI FI KA CI JE? Covek kaze: Imam. DA LI PI JE TE? Pa malo sa drustvom. Ponekad. DO VI DJE NJA. I covek sta ce, ode. Dolazi zena i ista situacija. Dobar nan. DO BAR DAN. DA LI PU SI TE. Kaze: Pa malo, dve uz kafu. DO VI DJE NJA. Dolazi ganci: Dob'r dan. DO VI DJE NJA.

Dolazi inspekcija kod cige i pita ga da li drzi prasice.
Ciga odgovara naravno.
Pita ga inspektor cime ih hrani
Ciga> pa znas, malo otpaci malo sta se nadje i tako to.
Inspektor> pobogu covece mi smo iz drustva za zastitu zivotinja vi ugrozavate zivotine kazna 30000
Ciga plati kaznu kad ono opet dolazi inspekcija
Pita cigu cime hrani prasice
Ciga> Znas gospodin inspektor malo bonbone cokolada sto ostane deci i tako to.
Inspektor> Pobogu covece mi smo iz drustva za zastitu dece, deca nemaju sta da jedu a vi prasice hranite bombonama. Kazna 50000.
Ciga plati kaznu kad ponovo inspekcija.
Inspektor> Cigo cime hranis prasice
Ciga> Gospon inspektor sta ja znam dam im po sto dinara pa kupe sami...

Izlazi ciga kolima iz tunela i zaustavi ga pandur:
P..Cigo moram da ti pisem kaznu jer ti ne rade farovi;
C..Nemoj drug policajac molim te i poce da mu kuka.
Pao pandur na njegovu kuknjavi i kaze:
P..Pusticu te ako mi odgovoris na tri pitanja:
Ide iz tunela jedno svetlo i pandur pita cigu?
P..Sta je ono sto ide ka nama?
C..Motor
P..Pa dobro cigo jeste motor al mi nisi rekao koja je marka,tip....
Kaze pandur aj drugo pitanje!
Idu iz tunela dva manja svetla i pandur pita?
C..Auto
P..Pa dobro cigo jeste auto al mi nisi rekao koja je marka,tip...
Kaze pandur aj trece pitanje!
Idu iz tunela dva velika svetla i pandur pita!
C..Kamion
P..Pa cigo nisi tacno odgovorio ni na jedno pitanje i sta sad da radimo?
C..Drug policajac da ja vama postavim jedno pitanje!
P..Ajde
C..Stoji zena ispod bandere i vrti torbicu,sta je po zanimanju?
P..Pa *****
C..Eto vidis drug policajac jeste ***** al mi nisi rekao sta ti ona dodje,zena,majka,sestra

U gradskom prevozu neko oslovi vremešnu ciganku:
- Gde si, kumo ?
- Otkad smo mi kumovi ? - odgovori ona -
izedeš mi ***** na zejtin...
Svi uokolo prsnu u smeh. Začu se jedan glas:
- A što baš na zejtin, sestro ?
- Pa, vidiš da je dijetalac...

Која је ваша највећа жеља?
'' Да једем сендвићи на спрат...''
'' Да имам оћи боје ка памаранђа...нанђарасте''.

Шта су то дијаболе?
То је врста људова које ноћу јуру слепи мишови...

Шта је твој хоби?
''До 13-те скупљање старе гвожђурије и картони,а од 13-те ... бебе сам правила.''

У којим патикама се боље трчи: у црним или у браон?
''Па ... у браон.''
Зашто?
''Боље пријањају за зеееемљу.....''

Ко је ваш идол?
Моја кева Ђуђа која има трећ' дан црн појас.

Колико деце имате?
Паааааа.... један,два,три,ћетири....'де је пето,маму му *ебем циганску? А,еве га... И шести мој муж!

sta radi ciga na raskrsnici : -smrdi na sve strane...

sta radi ciga na olimpijadi: smrdi za medalju.....

kako se zove ciga u autobusu: - IZBACIGA

sta radi ciga na kisi: rominja

kako se zove ciga u mesari ; seciga

.....

Back