Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Pita tu jedna moja drugarica
kako da se njen momak smrtno zaljubi u nju i da ga vuce ko kuce i tako to, znate vi kako to ide 
Ajde saveti

Ajde saveti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pita tu jedna moja drugaricakako da se njen momak smrtno zaljubi u nju i da ga vuce ko kuce i tako to, znate vi kako to ide
Ajde saveti![]()
pa savet jebbo te ja...jel to oćeš...
Ce ti da moja drugarica nesto![]()
Nemas ti to sto njoj treba![]()
a sto bi ona zelela to da radi...uf sto bi ja nju vukla...al ne u prenesenom znacenju vec bukvalno, malo po podu
jjebo te zasto neko pokusava da glumi kucku...kucke se radjaju ...ili jesi ili nisi... to glumatanje je toliko glupo da nemam reci....nego vidla u vb neku kucku pa ko veli daj da probam i ja![]()
Pita tu jedna moja drugaricakako da se njen momak smrtno zaljubi u nju i da ga vuce ko kuce i tako to, znate vi kako to ide
Ajde saveti![]()
neka ode kod gatare...pa da mu uvraca....ili neki ljubavni napitak....![]()
Neces mi verovati sta sam cuo od iste,
,,Reko mi neko da ako sipam svoju krv njemu u nesto i on popije onda se zaljubi u mene,,
Pao sam u komu, tako da ne precenjujte ljude![]()
,,Reko mi neko da ako sipam svoju krv njemu u nesto i on popije onda se zaljubi u mene,,
Ajde saveti![]()
I sta,ti ces joj preneti savet kako da zahebava nekog??Pita tu jedna moja drugaricakako da se njen momak smrtno zaljubi u nju i da ga vuce ko kuce i tako to, znate vi kako to ide
Ajde saveti![]()
Ajde saveti![]()
Grah . Neka mu skuva extra grah.
I ebes smrtno zaljubljivanje , to udavi
Ja sam drugarica![]()
Drugarica?Pravo osveženje u ovom moru dama, autentičnih, a i onih bivših drugarica.