chika_Veron
Obećava
- Poruka
- 59
Pa ljudi,taman pochem lepo da chitam utiske ljudi o igrici,kad ono vecheras je vec nema :shock: Nadam se da ce ovaj put potrajati duze.Kartaginjani zakon (nerachunam rimljane).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i pored jedna :shock: dobre bitke sve ostalo je blago recheno dosadno :x A sto se tice spartanaca potpno se slazem sa tobom,zaista zadaju muke kada su protivnici,malo sam razocaran potenciranjem rimljana i njihovom snagom u odnosu na druge nacije,ali to srecem u masi igrica i vec sam oguglao.Kao sto sam rekao ranije Karatginjani su mi se nekako najvise dopali,dobra konbinacija konjanika sa jakom pesadijom (kol'ka koplja!!!) i strahovitim napadom ratnih slonova sa strelcima.Josh ako ti uspe da odvojis jednu jedinicu za katapult,koji je neprecizan ali kada pogodiiiiiiiiii.Dobijesh lepo masakriranje
deluju mi zanimljivo.
)faction destroyed "other".zaista sam se namucio oko "pregovaranja" u vezi protektorata,ali vredelo je (obicno pristanu kada spadnu na 1-3 grada),a kakvo uzivanje su mi priredjivali assasini eh!,kada sam pred kraj pogledao po mapi shvatio sam da je broj spijuna i diplomata zajedno,manji nego assasina
ops: )tako da sam jedan deo igre bio i u minusu,ali dobro staro iznudjavanje je popravilo sve to.El muerte sutra pocinjem sa Britancima ili da probam grke
poz.[/b]
)nego sa Germanima i Galima. Mozes probati i sa Egiptom ako nisi do sada
Strelci imaju najdalji domet i dobru kombinaciju pesadije i Royal Hoplita (Pharaons Royal Guards).Doduse nisu ravni Grckoj Eliti
ali su dobri. 
HE,HE 8)
kada imam samo jednu vojsku napadam dve kapije,a kada imam josh jednu jedinicu uz nju napadam na tri!!! i gle chuda na glavnoj kapiji branitelj ostavlja najmanje vojske,a na kapiji koju napadam sa 3-5 jedinica shalje vecinu jedinica.I josh neshto prve jedinice koje ulaze u grad postavljam na defence i u dve linije(shift+3)tako da kada udju prva jedinica se postavlja u odbranbeni polozaj,dok ova iza nje trpi napade sa strane.
Ako bas zagusti posaljem 1-2 Urban Cohorta i eto.....zid je cist. Ostalo ostavljam Cohortima za ulice
E sada.... sa Grcima je drugacije. Posaljem takodje 2 tornja levo i desno ali malo slabije jedinice. Za to vreme katapultovi gadjaju centralni toranj kod kapije. Kada se toranj unisti, Trcim sa spartancima do kapije ali malo se pomerim u stranu da me Katapult ne bi pobio dok rastura istu. Za to vreme na zidovima se levo i desno pravi "sendvic". Na zidu nakon slabijih jedinica cim se popnu saljem 2 levo i 2 desno jedinicu Spartanaca i zid ce sigurno biti cist. Za to vreme kapija je razvaljena ( ala sam sinhronizovan
) i trcheci ulecem unutra i brzo stajem u redove da oformim Phalax
. Ako se ekipa vec bori izbliza, sve sto imam spolja poteram unutra i kada neprijatelj bezi, ne vijam ga nego se formiram. Na kraju dojem do Centra, rasirim jedinice u sirinu, svia od jednom naredim napad u Phalax-u (a nekada ne) sa Spartancima i Grad je cist 
i tek onda ih saljem na zadatke. Sto se tice Spy-ja

Naravno uvek mozes podmititi isti i uleteti sa vojskom
pobune takodje moram da isprobam,mada vise preferiram cisto klanje po gradu
.Probaj kada napadas grad koji je pun strelaca i ostalih misile jedinica napad na dve kapije i videces kako je zabavna jurnjava po zidinama (a tek oni silni vojnici koji padaju odozgo
Sigurno si imao situaciju da pobijes svu vojsku na bojnom polju, a ostanu streljacki kopilani koji ti izmicu i gadjaju te, a nemas svojih konjanika da ih povijash 
ops: ) koji ustvari sluzi da se vojnici uvuku pod zemlju i sruse zid kopajuci
Za ovaj posao najbolje je koristiti drugorazrednu jedinicu u slucaju da se Moat unisti i zatrpa ljude. Drugi razlog jeste sto se jedinica jako umori posle kopanja a imati umornu elitnu jedinicu kada ti najvise treba.....nije bas pozeljno.Ehhh sto li nema originala kod nas....ili crackovanih CD-keyova koji rade. Bas bih voleo da oprzim nekoliko desetina bitaka i opsada sa tobom 8)
svideo mi se tvoj predlog oko treniranja assasina na diplomatama
imam neshto za tebe
"A dead enemy always smells good" "The spartans do not ask how many but where they are" toliko ih cesto citam da sam zapamtio a i setio sam se spartanaca,ali mene najvise nerviraju egipatske kocije,brate kako smaraju i treba vremena da ih pobijes.Za multiplayer je stvarno steta,ala bi bilo dobro,snaga spartanaca nasuprot kopljima kartagine eh....treba da se nadjemo na chatu.
Imaju jaku konjicu koliko vidim

)