- Poruka
- 21.131
pa naravno, mozda je i njoj bljutavo, bez boje i mirisa i jezivo dosadno nesto sto je tebi fenomenalno
nadam se i da jeste

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa naravno, mozda je i njoj bljutavo, bez boje i mirisa i jezivo dosadno nesto sto je tebi fenomenalno
Primetio sam da zene sto su matorije i drtavije to vise potezu to cuveno pitanje romantike.
Klinki od 17 (osim ako je debela) yebe se za romantiku.
Sta mu to romantika za vas dodje?
I sta mislite zasto proporcionalno raste traznja za istom s godinama?
Ja znam al ocu da cujem od vaaaas.![]()
to se odnosi samo na muskarce,to da poseze za romantikom sto je stariji.sta ce,ne moze vise da mu se dize,pa ide na foru drzanja za ruke i gledanja u zvezde
To je svakidašnjica/svakodnevnica ...lepo je.... ali nema veze sa romantikomZnas kako lepo dvoriste imam... igraliste... psa... vocnjak... kad dodje prolece i ozeleni sve... to je savrsenstvo
Ne postoji nista lepse od uzivanja sa svojom porodicom u prirodi...
Evo jutros smo deca i ja isli da beremo jabuke kruske i sljive... oni to hoce da doruckuju...
A mogu ti pisati i koliko mi je ruzno i tuzno kad opadne lisce i dodje zima... ne volim zimu... ali ne bih bila negativna... divan je dan![]()
arogantno je ovo, ali OKnadam se i da jeste![]()
To je svakidašnjica/svakodnevnica ...lepo je.... ali nema veze sa romantikom
Romantika je lepa i bezbedna tek kasnije, a dok si jos u potrazi za devojkom, treba biti veoma oprezan. Mnogi mladici u zelji da impresioniraju zeljenu kandidatkinju posezu za jeftinim stereotipima i to moze da deluje grozno. Najpre kao kic, zatom kao potpuno neprimereno, jer je jos pocetak, ili nije jos ni pocetak...E pa romantika na mustiklu!
Teze je naci devojku kada si romantican! Jer samim tim je i teze to devojci reci, "cao ja sam strastveni romantik a ti?" zasto mi to bude toliko tesko da kazem to? :-(
uvek sam ista po tom pitanju
a to da su zene romanticnije, ili muskarci, s godinama, je glupost
svi postaju dzangrizavi, dosadni, svadjalacki natrojeni, sve manje maste i sve vise lenjosti i puko predji na delo
a mnogim zenama godinama sve manje stalo i do sexa i do romantike u sopstvenoj vezi
.....
tako da postavljac jede go.vna i nema pojma (ko po obicaju)
osim toga vecina se smori u svom braku najstrasnije
cast izuzecima
izleti, romantika - to su bajke za naivne budale
Dobar dan, stigao saboter koncepcije da je romantika veštačluk i kič koji se identifikuje sa situacijama iz Glorijinih ljubavnih vikend romana
Elem, romantika je za moj pojam čist emotivno-platonski trenutak izdvojen na momenat iz celokupnog odnosa, koji se ogleda u pažnji, nežnosti i zajedničkoj mašti i sanjarenju.
Pa je tako vrlo romantično to pokrivanje o kojem priča Alisa, ili spremanje omiljenog jela svojoj ljubljenoj osobi iako to nije tvoje omiljeno jelo, ili zajedničko utapanje u zagrljaj i telo onog drugog nakon seksa uz poljubac u pazuh bez obzira što je isti znojav i smrduckav, ili odlazak na drugi kraj grada uz prethodnu kupovinu bureka u pekari samo da bi na tom drugom kraju grada pojeo burek sa svojom ljubljenom osobom.
Lepo je i vredno ko ume da zadrži svest, potrebu i želju za tim i takvim trenucima uprkos svakodnevici, koja ima tendenciju da kao žrvanj jede sve.
Kako nema... nit ja pijem kafu svaki dan... nit mi je muz pravi svaki dan...
Retke su to situacije...![]()
Primetio sam da zene sto su matorije i drtavije to vise potezu to cuveno pitanje romantike.
Klinki od 17 (osim ako je debela) yebe se za romantiku.
Sta mu to romantika za vas dodje?
I sta mislite zasto proporcionalno raste traznja za istom s godinama?
Ja znam al ocu da cujem od vaaaas.![]()
Čičak to je pažnje
Romantika je kad iz pažnje pređe u nežnost , muzika a ne dečja graja , iz dodira -maženje a onda sami nastavite ... khm...da ne ulazim u detalje
Niko oko vas ...vas dvoje sami ... itd
Slučajno a nadovezano .... ne usiljeno , spontano
Pa kod nas prelazi u neznost... jer me uvek poljubi... jer se cesto mazimo...
A sam sex ili uvod u sex ne mora uvek biti romantican...
Vid elektrike,ko bi rekoЖута боја шипки на улазним вратима градског аутобуса у шареном хладу раног поподнева у улици Краљице Марије.
Носталгична жута, подсећа на боју детињства и неког давног лета. Улица повратка из гимназије или Таша, мисли, мисли, мисли...
Muškarci po prirodi nisu romantični, nekako im se ne slaze sa egom...kad mm kaze vidi zalazak sunca ja se prevrnem u nesveS
msm se šta mu bi
- - - - - - - - - -
Vid elektrike,ko bi reko![]()
Sećanja, ah sećanjaМене та општа места не привлаче - заласци сунца, плажа, вино и гитаре. То ми је збиља огавно.
Описала сам тренутак који је за мене сушта романтика - музика у глави и слике које те ударају у мали мозак тј изазивају асоцијације, да не кажем - сећања.
Za mene je romantika momenat koji mi budi emocije. Ljubavne naravno