Romantika

• Začetnik teme Začetnik teme jsjbt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Primetio sam da zene sto su matorije i drtavije to vise potezu to cuveno pitanje romantike.
Klinki od 17 (osim ako je debela) yebe se za romantiku.
Sta mu to romantika za vas dodje?
I sta mislite zasto proporcionalno raste traznja za istom s godinama?
Ja znam al ocu da cujem od vaaaas. :zcepanje:

to se odnosi samo na muskarce,to da poseze za romantikom sto je stariji.sta ce,ne moze vise da mu se dize,pa ide na foru drzanja za ruke i gledanja u zvezde

Smokva je odgovorila.

Znas kako lepo dvoriste imam... igraliste... psa... vocnjak... kad dodje prolece i ozeleni sve... to je savrsenstvo :zaljubljena:
Ne postoji nista lepse od uzivanja sa svojom porodicom u prirodi...
Evo jutros smo deca i ja isli da beremo jabuke kruske i sljive... oni to hoce da doruckuju... :)

A mogu ti pisati i koliko mi je ruzno i tuzno kad opadne lisce i dodje zima... ne volim zimu... ali ne bih bila negativna... divan je dan :)
To je svakidašnjica/svakodnevnica ...lepo je.... ali nema veze sa romantikom

Poslednja izmena:
Romantika je kad ti muž ode da opere auto,ode da natoči benzin:)dodje preda ti ključeve i kaže a baš moraš da ideš,kad se vraćaš i možeš li da poveeš ovu malecku,mi na našu kćeru;)čista Romantika:)

E pa romantika na mustiklu!
Teze je naci devojku kada si romantican! Jer samim tim je i teze to devojci reci, "cao ja sam strastveni romantik a ti?" zasto mi to bude toliko tesko da kazem to? :-(
Romantika je lepa i bezbedna tek kasnije, a dok si jos u potrazi za devojkom, treba biti veoma oprezan. Mnogi mladici u zelji da impresioniraju zeljenu kandidatkinju posezu za jeftinim stereotipima i to moze da deluje grozno. Najpre kao kic, zatom kao potpuno neprimereno, jer je jos pocetak, ili nije jos ni pocetak...

za osvajanje, nista dalje od dzentlmenstva, sto se tice ponasanja
romantika dolazi kasnije, jer podrazumeva emocije, a ne samo formu

uvek sam ista po tom pitanju
a to da su zene romanticnije, ili muskarci, s godinama, je glupost
svi postaju dzangrizavi, dosadni, svadjalacki natrojeni, sve manje maste i sve vise lenjosti i puko predji na delo
a mnogim zenama godinama sve manje stalo i do sexa i do romantike u sopstvenoj vezi

.....

tako da postavljac jede go.vna i nema pojma (ko po obicaju)
osim toga vecina se smori u svom braku najstrasnije
cast izuzecima

izleti, romantika - to su bajke za naivne budale

Nije fer da se na meni istresas za okrutnosti majke prirode.

- - - - - - - - - -

Dobar dan, stigao saboter koncepcije da je romantika veštačluk i kič koji se identifikuje sa situacijama iz Glorijinih ljubavnih vikend romana :malav:

Elem, romantika je za moj pojam čist emotivno-platonski trenutak izdvojen na momenat iz celokupnog odnosa, koji se ogleda u pažnji, nežnosti i zajedničkoj mašti i sanjarenju.
Pa je tako vrlo romantično to pokrivanje o kojem priča Alisa, ili spremanje omiljenog jela svojoj ljubljenoj osobi iako to nije tvoje omiljeno jelo, ili zajedničko utapanje u zagrljaj i telo onog drugog nakon seksa uz poljubac u pazuh bez obzira što je isti znojav i smrduckav, ili odlazak na drugi kraj grada uz prethodnu kupovinu bureka u pekari samo da bi na tom drugom kraju grada pojeo burek sa svojom ljubljenom osobom.

Lepo je i vredno ko ume da zadrži svest, potrebu i želju za tim i takvim trenucima uprkos svakodnevici, koja ima tendenciju da kao žrvanj jede sve.

I posle kazu muskarcu ljubav ulazi na usta.

Kako nema... nit ja pijem kafu svaki dan... nit mi je muz pravi svaki dan...
Retke su to situacije... :)

Čičak to je pažnje
Romantika je kad iz pažnje pređe u nežnost , muzika a ne dečja graja , iz dodira -maženje a onda sami nastavite ... khm...da ne ulazim u detalje
Niko oko vas ...vas dvoje sami ... itd
Slučajno a nadovezano .... ne usiljeno , spontano

Meni je romantika kada

- od necije boje glasa drhtis
- od necijeg pogleda goris
- reci koje pogadjaju pravo u srce

i

- poklon kome se ne nadas, bez posebnog datuma i posebne potrebe
- kada se sredjujes za njega kao da ti je prvi put u zivotu da izlazis (a ne ides nigde)
- kada najbolji i omiljeni parfem cuvas za kucnu upotrebu
- kada je njegovo lice u tvojoj kosi dugo dugo
- kada ti je hladno pa ga pokrijes
- kada podelite cokoladu usnama

.....

Miris naseg doma i mi u njemu
Nas omiljen rucak koji baca poslednji lagani kljuc na iskljucenom sporetu, kuhinja koja mirise na to jelo blago i tiho
stan koji mirise na orhideje
posteljina koja mirise na neki cvet, ne znam koji, ali koja osvazava i omamljuje
pa posle na nas dvoje
miris njegove majice koju je ostavio na rasturenom krevetu

uredno slozene stvari koje sa nostalgijom gledam u njgovom ormanu prisecajuci se kada smo zajedno kupovali te stvari
osmeh kada se setim kada je neke od tih stvari nosio
kad otvorim pretrpanu fioku i dugo i znacajno analiziram stare slike, gde smo bili, koliko smo kila nabacili od tad

secanje na morski zaliv gde smo se pipkali pod vodom....

Жута боја шипки на улазним вратима градског аутобуса у шареном хладу раног поподнева у улици Краљице Марије.

Носталгична жута, подсећа на боју детињства и неког давног лета. Улица повратка из гимназије или Таша, мисли, мисли, мисли...

Primetio sam da zene sto su matorije i drtavije to vise potezu to cuveno pitanje romantike.
Klinki od 17 (osim ako je debela) yebe se za romantiku.
Sta mu to romantika za vas dodje?
I sta mislite zasto proporcionalno raste traznja za istom s godinama?
Ja znam al ocu da cujem od vaaaas. :zcepanje:

Zato sto smo pametnije sa godinama, mozda?

Naucimo da vazi stara kako sejes tako zanjes, u vezi se ponasas onako kako zelis da te tretira...godi mi ugladjenost i bas mi je veliki minus kada momak nije romantican u tradicionalnom smislu...

Čičak to je pažnje
Romantika je kad iz pažnje pređe u nežnost , muzika a ne dečja graja , iz dodira -maženje a onda sami nastavite ... khm...da ne ulazim u detalje
Niko oko vas ...vas dvoje sami ... itd
Slučajno a nadovezano .... ne usiljeno , spontano

Pa kod nas prelazi u neznost... jer me uvek poljubi... jer se cesto mazimo...
A sam sex ili uvod u sex ne mora uvek biti romantican...

Muškarci po prirodi nisu romantični, nekako im se ne slaze sa egom...kad mm kaze vidi zalazak sunca ja se prevrnem u nesveS
msm se šta mu bi:lol:

- - - - - - - - - -

Жута боја шипки на улазним вратима градског аутобуса у шареном хладу раног поподнева у улици Краљице Марије.

Носталгична жута, подсећа на боју детињства и неког давног лета. Улица повратка из гимназије или Таша, мисли, мисли, мисли...
Vid elektrike,ko bi reko:p

Muškarci po prirodi nisu romantični, nekako im se ne slaze sa egom...kad mm kaze vidi zalazak sunca ja se prevrnem u nesveS
msm se šta mu bi:lol:

- - - - - - - - - -

Vid elektrike,ko bi reko:p

Мене та општа места не привлаче - заласци сунца, плажа, вино и гитаре. То ми је збиља огавно.

Описала сам тренутак који је за мене сушта романтика - музика у глави и слике које те ударају у мали мозак тј изазивају асоцијације, да не кажем - сећања.

Мене та општа места не привлаче - заласци сунца, плажа, вино и гитаре. То ми је збиља огавно.

Описала сам тренутак који је за мене сушта романтика - музика у глави и слике које те ударају у мали мозак тј изазивају асоцијације, да не кажем - сећања.
Sećanja, ah sećanja:heart:..usput i sunce i plaza i mirisiiii...e to me uvek vrati u neke divne trenutke.

Back