Romantika

• Začetnik teme Začetnik teme jsjbt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jsjbt

Poznat
Banovan
Poruka
7.183
Primetio sam da zene sto su matorije i drtavije to vise potezu to cuveno pitanje romantike.
Klinki od 17 (osim ako je debela) yebe se za romantiku.
Sta mu to romantika za vas dodje?
I sta mislite zasto proporcionalno raste traznja za istom s godinama?
Ja znam al ocu da cujem od vaaaas. :zcepanje:

Ja sam kao klinka bila debela i romantična.
Sad nemam vremena za romantiku, samo za praktično.
Ono kad nas dvoje gledamo filmove zavaljeni u fotelje i grickamo semenke. Ko će se lomatati do bioskopa, a tamo pride ne može da se svaki čas otvara frižider, da se ide u wc, da se pljuckaju semenke, a najgore od svega, ne mogu da se dignu noge.

Primetio sam da zene sto su matorije i drtavije to vise potezu to cuveno pitanje romantike.

Meni je dobar keks romantika... i ako kupi pivo... e to mi je vrhunac romantike...
A matora sam..:aha:

ja ne znam, prosvetli me

ja mislim da ne raste, nego opada
zivot ti nakaci teret na ledja, pa ti romantika postane bljutava i smesna
ovim mislim da mi neko sada prica kako vidi odsjaj zvezda u mojim ocima na mesecini, kako ga svaki treptaj povetarca u nozdrvama zagolica mojim mirisom
i slicna sranjca :)
sad imam vremena i zivaca samo za konkretno
a ako pod romantikom podrazumevas ono kad muskarac otvori vrata i prvo mene propusti, kad smo na plazi a on skoci da otvori suncobran, kad smo u kupovini, a on se prihvati da ponense vecu kolicinu kupljenog - e to nije romantika, to je lepo vaspitanje i to se podrazumeva
pored sebe hocu pravog muskarca, a ne balvana

Ne znam gde si nalazio takve tete, ja odrtinaveh, a ne naleteh na romanticne.

ja mislim da ne raste, nego opada
zivot ti nakaci teret na ledja, pa ti romantika postane bljutava i smesna
ovim mislim da mi neko sada prica kako vidi odsjaj zvezda u mojim ocima na mesecini, kako ga svaki treptaj povetarca u nozdrvama zagolica mojim mirisom
i slicna sranjca :)
sad imam vremena i zivaca samo za konkretno
a ako pod romantikom podrazumevas ono kad muskarac otvori vrata i prvo mene propusti, kad smo na plazi a on skoci da otvori suncobran, kad smo u kupovini, a on se prihvati da ponense vecu kolicinu kupljenog - e to nije romantika, to je lepo vaspitanje i to se podrazumeva
pored sebe hocu pravog muskarca, a ne balvana

naravno da njima sa godinama ne raste nego opada...to sam ja vec rekla:mrgreen:

romantika je jeftina kopija ljubavi.
kad je ljubav prisutna, sve je lepo..i najobicnije stvari.
kad je odsutna, pokusaji romantike ispadaju bzv.
meni treba da me moj muskarac voli. necu da budem pored nekog ko je naviknut na mene i posmatra me kao stvar.
uopste mi to ne treba. u sutini, ja skroz volim da budem sama. jedino mi je ljubav opravdanje da nekog primim u svoj zivot..
a romantika..lako cemo za romantiku.
poverenje, prijateljstvo, briga, neznost, strast..neka to sve ima, bez romantike cemo preziveti:)

ja nešto nisam primetio da matorije više sežu za romantikom...naprotiv...život ih je naoštrio i veći su realisti, pa se samim tim manje zamlaćuju s romantikom

romantika je jeftina kopija ljubavi.
kad je ljubav prisutna, sve je lepo..i najobicnije stvari.
kad je odsutna, pokusaji romantike ispadaju bzv.
meni treba da me moj muskarac voli. necu da budem pored nekog ko je naviknut na mene i posmatra me kao stvar.
uopste mi to ne treba. u sutini, ja skroz volim da budem sama. jedino mi je ljubav opravdanje da nekog primim u svoj zivot..
a romantika..lako cemo za romantiku.
poverenje, prijateljstvo, briga, neznost, strast..neka to sve ima, bez romantike cemo preziveti:)
:aha:

samo jos da dodam da ne mislim da je romantika nesto sto se moze propisati pravilima, jer ljudi ne/vole razne stvari
ja recimo ne podnosim svece, i kad bi neko, hoteci da napravi romanticnu atmosferu, upalio svece u sobi, osecala bih se kao na sprovodu

ako govorimo o situaciji gde postoje emocije, onda je romantika, po mom misljenju, pokazivanje tih emocija, komuniciranje emocijama, ali to moze da podrazumeva uzasno mnogo stvari od obicnog pogleda pa do spasavanja zivota :lol:
i ne, nema nikakve veze sa godinama

Poslednja izmena:
ajde bre sta se folirate,koja od nas ne bi volela da svaler stane kolima i umesto u zbunju da odradite brzu gimnastiku,on parkira pored reke,izvadi karirano cebence(mora normalno da bude karirano),zapali okolo male svecice(ono ko sekta neka) i izvadi lepo ohladjeno vino,case na nogicu i nesto mljac za pojesti
posle i ona gimnastika nekako bude sladja

- - - - - - - - - -

za distancu sve ovo bez sveca :)))

to se odnosi samo na muskarce,to da poseze za romantikom sto je stariji.sta ce,ne moze vise da mu se dize,pa ide na foru drzanja za ruke i gledanja u zvezde

Onda ja nisam muškarac . U mladjim godinama sam bio izraziti romantičar . Čak sam pisao i pjesme a sada bih samo da hebem .
Kod mene sve naopačke .:sad2:

Back