nikodija
Aktivan član
- Poruka
- 1.663
Drage moje, zanima me da li i koliko stizete da pored djece i kuce ugodite sebi i suprugu.
Ja sam se u jednom trenutku uhvatila zarobljenom izmedju kuce, djece i posla...
Sve se stizalo a nas dvoje krademo po neki trenutak kada smo sami. Da li smo mi samo strasno ne organizovani ili sa djecom to tako funkcionise.
Mislim vise nisu bebe, vikendi kod babe i djeda nebi terebali da budu problem, a zasto se ja onda lose osjecam kada ih tamo ostavim da bi sa suprugom otisla negdje na veceru ili da bi prosto bili sami kod kuce.
Ja sam se u jednom trenutku uhvatila zarobljenom izmedju kuce, djece i posla...
Sve se stizalo a nas dvoje krademo po neki trenutak kada smo sami. Da li smo mi samo strasno ne organizovani ili sa djecom to tako funkcionise.
Mislim vise nisu bebe, vikendi kod babe i djeda nebi terebali da budu problem, a zasto se ja onda lose osjecam kada ih tamo ostavim da bi sa suprugom otisla negdje na veceru ili da bi prosto bili sami kod kuce.
mozda nisam bas kompetetna jer sa tek 4 godien sa muzem ali i mi vec krademo trenutke, zivot nas melje....beba i tinejdzer, on radi u drugom gradu,ja isto radim, ma milina od tempa zivota....
.....sta da kazem, fali mi moj muz, bas mi fali, a baba i deda nema u blizini....