gost 365118
Iskusan
- Poruka
- 5.268
Takodje...jedan od omiljenih prizora.
Desilo mi se pre par dana...mlad (ruzan), uspesan (u granicama njegovog sveta) prica mi o svojoj novoj, mladoj porodici, bebi i malo vecoj bebi, pokazuje slike, ja se topim i divim, kakva slatka porodica samo mu nesto mnogo sija ovo kic prstenje.
Lepa cura mi se zali i tuguje sto je decko daleko za praznike, ja se topim, kakva lepa cura, kakva lepa ljubav.
Uvece, on nema vise prstenje, verovatno je ostalo kraj lavaboa, ona se zalepila za njega...ljuste alkohol, pipkaju se, muvanje je nesto pristojno za ono sto se desilo...ja sam otisla u pola dva ujutru oni su ostali sami u mracnom separeu sa njenim nogama na stolu...odjedanput mi vise i nije bila tako lepa...sutradan, jedva se poznaju, on ponovo ima svoje prstenje, ona kucka porukice...e za mene je patetika njihovo pokazivanje slika i tugovanje usled odvojenosti...
Izasla sam u setnju sva besna...i videla puno starijih ljudi koji su se drzali za ruke jer je bio Bozic i islo se u crkvu. Resila sam da ne upadam u mod svi su muski stoka belosvetska.
Nije to ni romantika ni patetika, to je ono trece - erotika.