Hajde da i ja napisem nesto ovdje...
Zanima me kako zamisljate idealno romanticno vece...
Zanima me kako zamisljate idealno romanticno vece...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goscica:A ja mislila da tako nesto ima samo u mojoj glavi.Priznaj Done da te moja pricica podsetila na to vece! :wink:
Crnka:Idealno romatntično veče...
22h,On otključava vrata ,u stanu gori 10-ak svecica (od toga su 3 mirišljave),na stolu je pićence i nešto za grickanje,CD sa baladama ...Ja u sexy donjem vešu...
Vec dozivljenu ili "kako Goscica zamislja idealnu veceru"? I jel bas "Veceru"?DON:Goscica:A ja mislila da tako nesto ima samo u mojoj glavi.Priznaj Done da te moja pricica podsetila na to vece! :wink:
Pa priznajem,zasto ne bih priznao.Da,tvoja me prica podsetila na moje neke....ali,ja sam ovu istu vec ranije opisivao.
Kad smo vec tu,aj da cujem Goscice i tvoju Romanticnu veceru 8)8)
8)
Lepa je i ova Crnkina zamisao,mirisljavi stapici,mmmmmmmmmmmm..........
I ljudi moji,pa to je tako lako izvodljivo.Zasto bih zamisljao nesto sto se moze veoma lako ostvariti.Mozda ako je u ovom slucaju ZAMISLJAJ deo predigre ljubavne 8) 8) 8)
Posto sam idealno vece vec opisala (doduse, jedna od varijanti :winkDON:Pa sad,naslov Topica trazi veceru,a ti pisi i o marendi,samo nek je bila ili je zamisljas romanticnu.
Izbor je tvoj,ne sumnjam da je izbor mali :wink:
Goscica:Posto sam idealno vece vec opisala (doduse, jedna od varijanti :winkDON:Pa sad,naslov Topica trazi veceru,a ti pisi i o marendi,samo nek je bila ili je zamisljas romanticnu.
Izbor je tvoj,ne sumnjam da je izbor mali :wink:,mozda bih mogla malo o trpezi.Slozili smo se vec oko crnog vina, e, ti spomenu ribu, to uopste nije lose.Nek bude pastrmaka prelivena dobrim maslin. uljem,nacedjenim limunom,po malo garniranog barenog krompira i blitve...Desert - vocna salata ili neka od varijanti cokoladnih bombica...E, sto se mene tice - moze bilo sta iz kineske ili mediteranske kuhinje, pored nase, jako ih volim.Eeee, i sve zaliveno poljupcicima...
![]()
Goscica:Uhhhhh....moze....
Gazdarica:Ma, nije Merlot u flasi od litre, nego u butelji...
Sjecam se negdje 1996. godine uzeo moj drug butelju Merlota, platio je tada paprenih 27 maraka, ali da je bilo dobro vino, to jeste...
Poklapanje pogleda sa bićem iz bajkeGazdarica:Zanima me kako zamisljate idealno romanticno vece...