Romantični filmovi

ClickHandler.ashx

http://img122.imageshack.us/img122/7985/670193qb0kidfjb2kk2.gif
zarazni elektricitet između Belle i Edwarda, ljubavne scene nabijene erotikom, čežnjivi, strastveni pogledi, dodajte na sve to malo krvi, dobre vampirske akcije i zgodne glumce, i ja sam već najveći fan. Scena u kojoj Edward, opijen mirisom krvi izbezumljeno zuri u Bellu sa poluotvrenim, krvavo-crvenim usnama, diže nivo živinog podeoka u visine!
I ko sad da ne pogleda sva tri dela ???? :)

Gledala sam baš večeras onaj strani, indijski flim Zauvijek u mom srcu. Ti bolivuđani imaju razrađen smisao za dramu(tragediju) i ples. Sve u svemu, film je izmamio poprilično suza na mome licu. I svidjela mi se priča. Još jedna neobiča stvar koja mi se svidjela u filmu. Nikad se ne poljube, a kamoli išta više. To je, rekla bih, jedno osvježenje za ove naše krajeve jer su kod nas ljudi navikli na erotiku i seks u filmovima. ******, nije ljubav samo tjelesna.. Može tip biti ne znam kako zgodan, ali ak te ne privlači, niš od toga. Znam da je ovaj film kao bajka, ali sviđa mi se ta ideja platonske ljubavi..bez poljupca, kroz puno dodira i pogleda promiče se stvarni smisao ljubavi. Pod dojmom filma, moram samo reći da mi je glumica Aishwarya Rai prelijepa, ima predivne oči.
p16ge.jpg

Jao, kako volim..

I love that you get cold when it is 71 degrees out. I love that it takes you an hour and a half to order a sandwich. I love that you get a little crinkle in your nose when you're looking at me like I'm nuts. I love that after I spend day with you, I can still smell your perfume on my clothes. And I love that you are the last person I want to talk to before I go to sleep at night. And it's not because I'm lonely, and it's not because it's New Year's Eve. I came here tonight because when you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as possible.
:heart:

Dorucak kod Tifanija.. ah, kako volim taj film.
Gledala sam ga sa deckom, mada se on na pola film uspavao :roll:

Devojke, zene..ako postoji neka koja nije odgledala ovaj prelep film neka obavezno pogleda.. nece se pokajati, garantujem. :)

100810_blejk-ap-4-dorucak_f.jpg

Poslednja izmena:

Back