- Poruka
- 9.390
Fruska gora, salaši oko NS
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne liči na Zapadnu Evropu, ...mda su oni stvarno specifični kao zemlja. Meni su u Evropi najlepši gradovi na Dunavu i gradovi Centralne Evrope.mhm, evropska lepota, a cene ispod evropskih, pa moze i da se priusti
NS lep? sta je lepo? centar i tvrdjava, gradić, mimo toga prosecan grad srednje EvropeNe liči na Zapadnu Evropu, ...mda su oni stvarno specifični kao zemlja. Meni su u Evropi najlepši gradovi na Dunavu i gradovi Centralne Evrope.
Ofc, tu računam i Bg i NS.
Lep je grad,...Petrovaradin mi se sviđža. Sviđaju mi se lokalni kafići sa uskim uličicama, Štrand, parkovi. Grad je lepo urbanistički urađen ( lako se snalaziš i nisi zavisan od prevoza). Lepi su i Sremski Karlovci. Mnogo je malih ali jako lepih mesta u blizini.NS lep? sta je lepo? centar i tvrdjava, gradić, mimo toga prosecan grad srednje Evrope
odakle si ti? Mi stonsmo iz NS nekako nas smorioLep je grad,...Petrovaradin mi se sviđža. Sviđaju mi se lokalni kafići sa uskim uličicama, Štrand, parkovi. Grad je lepo urbanistički urađen ( lako se snalaziš i nisi zavisan od prevoza). Lepi su i Sremski Karlovci. Mnogo je malih ali jako lepih mesta u blizini.
Sad mi se opet ide,...dugo tamo nisam bila.
Može i NS za romantiku,... što da ne.![]()
Z.Srbija, Valjevo.odakle si ti? Mi stonsmo iz NS nekako nas smorio
lepo, volim taj krajZ.Srbija, Valjevo.
Toplije je tamo,...ljudi su malo zdušniji.lepo, volim taj kraj
upravo, moras citati misli ljudima, kod vas su ljudi srdačnijiToplije je tamo,...ljudi su malo zdušniji.
NS je lep grad, ali nekako međuljudski "hladan".![]()
Pa zar nema u tvom kraju neko mesto zaZ.Srbija, Valjevo.
Kulturološki, da...Brankovina.Pa zar nema u tvom kraju neko mesto za
preporuku![]()
Priroda ....Za romantiku je dovoljno dvoje... i ne trazim gužvu i vašar...
U Z.Srbiji je lepa priroda.Za romantiku je dovoljno dvoje... i ne trazim gužvu i vašar...
Spa centre niko nije predložio.U Z.Srbiji je lepa priroda.
Od romantike nemaš ni "R".![]()
Spa centre niko nije predložio.
Tu pršti od romantike.
Fruška Gora je prelepa, manastiri takođe, ali ne za svaku priliku.Reče neko već,...Fruška gora, pa da obilaze tamo manastire.![]()
Šta, napr?Romantika udvoje, za mene, podrazumeva nešto drugačije.
Pa sigurno ne šetnja vukojebinomŠta, napr?
Pa sigurno ne šetnja vukojebinom![]()