"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2-25-1-1.gif

Zdravo.
Valjda cete mi pomoci da se snadjem ovde.
Dugo sam mislila dali da se uclanim.
Citala sta se pise na Krstarici, i odlucila da se prvo ovde javim.
Romanticna sam puno, u svemu vidim romantiku.
Citala sam sta ovde pisete, svidja mi se.
Mogla bi moyda da ovde ispoljim svoju romanticnost.
Tako je ovaj kafe romantican.
Gledam i citam, sta sve pisete, lepi stihovi, slike.
Ja ne ynam kako stavite te slike i sliku pored imena.
Valjda ce mi neko pomoci i objasniti

Pozdrav i dobro dosla na Romantiku.:)

Sliku sa strane (avatar) mozes postaviti iz svog profila:

Klikni na: Korisnički profil pa pronadji Podešavanja i opcije - Izmeni avatar

Kada se stranica ucita pronadji ovo:
Opcija 2 - postavi sliku sa svog računara

slika ne sme biti veca od 100 x 100 piksela ili 19,6 KB

izaberi sliku iz svog racunara i potom klikni na Browse

Slika ce se pojaviti tamo gde zelis, pored tvog nickname-a. ;)

Ako zelis da napises nesto kao svoj licni potpis (signature) pronadji i svom Korisnickom profilu stavku: Uredi potpis
Upisi sta zelis i klikni na Sacuvaj potpis.

Ako zelis da imas sliku u profilu, pronadji u Korisnickom profilu stavku Izmeni sliku i pronadji gde pise:
Opcija 2 - postavi sliku sa svog računara
velicina slike je 400x400 195KB
izaberi sliku iz racunara i klikni na Browse.

Eto...:)

Poslednja izmena:
Romantiko dobro vece
"Moja namera nije da sudim, niti da morališem na temu ljudskog ponašanja, ukratko “da upravljam savestima”, a ako se smatra da zastupam i u književnosti neka moralna gledišta, kojih inače nastojim u životu da se držim, onda taj utisak potiče od moralnog osećanja samog čitaoca. Izraz je to njegove, a ne moje moralnosti.

Bavim se “pitanjem morala”, kao što se bavim i svim drugim uslovima naše egzistencije u njihovom međusobnom odnosu, koji stvara svet onakvim kakvim ga mi vidimo, osećamo i podnosimo. Moral ne postoji “za sebe” i “zbog sebe”. On živi jedino u odnosu na druge, da baš ne kažem i zbog drugih, kao što prema jednoj od brojnih teorija temporalnosti vreme ne postoji izvan odnosa među pojavama i promenama u njima.

Da bi se utvrdilo šta je moralno a šta nemoralno, nije dovoljno utvrditi šta je korisno „po naše živote“ nego šta treba učiniti da naši životi budu korisni. Ono što naš život čini nekorisnim, iako je za njega korisno ne može biti moralno, jer je neracionalno i obrnuto: ono što nas čini korisnim, iako je za nas nekorisno, moralno je jer je racionalno."

Borislav Pekic

Misao dana:Najviše se plašim života koga bih bio prinuđen da se stidim ili odričem. Plašim se da dođem u situaciju da samoubistvo izaberem kao jedini način da se sačuvam.Borislav Pekic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back