Radoje III
Ističe se
- Poruka
- 2.922
od kad si ti musko?}e nije! ja sam najbolja!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
od kad si ti musko?}e nije! ja sam najbolja!![]()
pa valjda se kaze ko vecera rakije doruckuje vode }
cao afro kako si?
dobro ti vece

ima li ovde puslica? ili da donesem nekoliko }}

pa citam sta covek pise,ima stil mekocu senzibilnostkako znaš da je najbolji....ustvari mi to već znamo...ali odakle tvoje saznanje.....![]()
e hilari jesi ti normalna ))pa ovo je za shvalere, sam ozbiljan coveke Radoje
podelite prvo mesto i gotova stvar)Eeee nije ..Ja sam.najbolja..![]()

nekako kao po pravilu uvek bude dobro kad je nesto spontano,osim one stvariNije jos ali ide na bolje ..hvala
i ti od veceras imas novi nick..Vatrena voda..
Kako si ..Vatrena Vodo..![]()
.a te rakije ..ljute..meke..prepecenice..kajsijevace ..dudovace..lozovace..brlje i ostalo..slabo ili nikako..danas bio neki kratak prekid struje i ovajj risiver se zbunio nesto,tako da nema tv ,bas volim))Gledala sam zadnjeg Bonda..Zrno utehe...nista posebno..nije mi se svideo..
ma garant,ma sta pili ti bi me oborila s nogu ),e jedino kad bi igrali,tad mislim da bi te oborio)Ohohoo..pazi ti sada njega..i sta ja sada treba da kazem..kao daaa ....pao bi ti meni pod sto..ali nije tako..ja od alkohola pijem sam o vino i to..casu dve..tri..cetiri...pee..ovaj..samo jednu casu..a te rakije ..ljute..meke..prepecenice..kajsijevace ..dudovace..lozovace..brlje i ostalo..slabo ili nikako..
p.s.dobro je sto si veseo..ima likova koji kada popiju bolje bezi od njih..
znam ,a jel ti znas da skoro svako vece idem na basket ,ili pikam loptu,sa klincima )Jel ti znas da ja idem u skolu plesa...tako daaaa .ne budi siguran .![]()

Nego imam jedno pitanje?

Gledala sam zadnjeg Bonda..Zrno utehe...nista posebno..nije mi se svideo..

dobro veče Marko.....pitaj ako nije opasno.......![]()