AQUARlUS
Poznat
- Poruka
- 7.839
U stvari vise puta jednu zenu...razlog vise za jos tri ili cetiri bravoa...Bravo..bravo..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U stvari vise puta jednu zenu...razlog vise za jos tri ili cetiri bravoa...Bravo..bravo..![]()

Hvala...sisacu je nocas ili grickati....Dobijas i bonu za ovo..i jedan![]()

Koliko je romantican....sretnica je..Uuuuuuu.....sretnica neka ili nevaljalica....aaaaa..........![]()
I jeste...cak je sta vise i svesna toga...ali...Koliko je romantican....sretnica je..![]()
Drage moje romantičarke, ja tiho na prsticima udjoh da vas ne uplašim...Mislila sam da svaku pomazim po pametnoj glavici i da poljubim lagano al nesto ste mi odlutale,pa sam resila da se isto tako tiho na prstima išunjam.![]()
Svraticu ja ponovo kasnije , da vidim kako dišete.
A dotle ...idem da malo zmurim dok maštam kako bi bilo da sam juče nekom umesto pitanja :"Šta bi time postigao?" rekla "Da" , i kako bi ova noć mogla da izgleda da sam ovolicko hrabrija da jednom za svagda krenem putem srca umesto putem razuma .
..sta mislis..mozemo li to ?

)))

ih bre kakvi ste..
promenili kafanu
a ne zovu..
pozz drustvo
Ne znam Kuco mogu li ...bojim se da je za mene ipak po malo kasno, a ti još imas šansu da odigraš na kartu ljubavi![]()

Plavuse su zakon...tako je Taska..dobro dosla..