- Poruka
- 406.555
Da li neko zna kako se brise nalog na krstarici...
Sta te je spopalo..nemoj zivotom da se salis da to uradis..ko ce meni da mesi vanilice..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna kako se brise nalog na krstarici...
Sta te je spopalo..nemoj zivotom da se salis da to uradis..ko ce meni da mesi vanilice..![]()

Mirka..nemoj da mu kazes..
)Za tebe sunce...ostace uvek tu...Sta te je spopalo..nemoj zivotom da se salis da to uradis..ko ce meni da mesi vanilice..![]()

a ako to bude uradio..naljuticu se na njega ..majke mi..

Ja mu nisam nista uradila..mozda je neka druga..a ako to bude uradio..naljuticu se na njega ..majke mi..

Hoces mi ti reci...Eto..hvala ti![]()

E vala i Muerte je ..poludeo ..stvarno..mislim..sta god da je..to nije razlog da se neko odjavljuje....a i Aqvarijusu bi bilo pusto bez nas.. evo neka sam kaze..jel da bi ?E nekad ste stvarno ko deca...
Prvo Muerte sad Aq...
Jedva ubedih jednog da ostane sad dodje drugi :nono:

Koliko me volis...![]()
vidi ti njega...kako se on igra..dobro ..ali..ako ti kazem da javno izjavis da neces da brises nalog ..vazi..( eee pa jel ste ga v ideli ..sta mi radi ..
..)Kuco ne pali se to je njihov oblik onog : " Gledajte u mene , gledajte u mene "
I onog ..."Ajd me malo molite "![]()
Sreca mi ih volimo pa ih tolerisemo![]()
..i kako da dozvolim da se osipa clanstvo..po sluzbenoj duznosti to ne mogu da dozvolim..
Da...pusto je kada neko ko nam je potreban nije pored nas...tako je to u zivotu...meni bi bilo pusto bez vas...E vala i Muerte je ..poludeo ..stvarno..mislim..sta god da je..to nije razlog da se neko odjavljuje....a i Aqvarijusu bi bilo pusto bez nas.. evo neka sam kaze..jel da bi ?![]()
...ali kada taj neko nije pored nas...da li je ista bitno i da li je bitno biti negde...
Ubedila si me...Javno izjavljujem da necu da brisem nalog...eto...sada reci...vidi ti njega...kako se on igra..dobro ..ali..ako ti kazem da javno izjavis da neces da brises nalog ..vazi..( eee pa jel ste ga v ideli ..sta mi radi ..
..)

ali ja sam osoba od reci i evo..znas da da..

mislim..da obozavam tvoje vanilice..najsladje su na svetu... ( jel dovoljno
)Kuco ne pali se to je njihov oblik onog : " Gledajte u mene , gledajte u mene "
I onog ..."Ajd me malo molite "![]()
Sreca mi ih volimo pa ih tolerisemo![]()
Jedno si u pravu...Ja jesam u zivotu molio samo jedan put i samo jednu zenu i nikoga nikad vise u zivotu svome...ali nikada nisam dozvolio da neko moli mene...niti zelim da me iko moli za bilo sta...ja jednostavno ucinim pre nego li me neko i zamoli...

Dovoljno je...Uhhh sta sve mi cica mace i kuce moramo da radimo..pa sada kada si obecao javno da neces..ne moram nista da kazem..
ali ja sam osoba od reci i evo..znas da da..
mislim..da obozavam tvoje vanilice..najsladje su na svetu... ( jel dovoljno
)