Nema na čemu ... “dušino”
... kad' si u pravu ... nema da se “bega” ...
Ali moj komentar se odnosio isključivo na ono bezvezno kačenje muzičkih klipova i “slikica” – pored onoliko otvorenih tema na pdf<-u ili sačuvaj Bože, kad se krene u nebulozu vešanja “čestitki za crkvene praznike” ?!?! Našli pogodno mesto, šta li ?!
Inače, tvoja ideja “za druženje” ovde sigurno neće “piti vodu”.Uostalom, da ne počneš krečenje za >dž< glede !,,.. već si dobio 2 odgovora
... No, nej' se sekiš, ovde je manje onih koji nisu sasvim svoji ali ... premnogo onih, koji nisu sasvim pri sebi ... za Oskara !
Pravo da ti kažem, Ćoške, kratko iliti ... nerešeno. Jerbo sam uvek u nekom Zajt-not_u. Trudim se da časkom dotrčim na svoje teme ... i tutanj. Što ono bi rekli, nemam si baš vremena za “pipanje”
... gledam samo svoja posla ili drugim rečima, biram prema kome sam jubazna i fina ali zato ... OBAVEZNO pevam svoj bluz !!!!!
A ti ? Kako bi se ti bio skock'o ? Davidoff – Cool Water 100 ml ili Kenzo Homme ?
Ćoške, do nekog sledećeg puta, pozdrav i
... za ovo kratko al' lepuškasto druženje ...
Da razumem...
Ako sam samo pomenuo, dao predlog, za koji nisam ni očekivao da če biti prihvačen, neznači da sada teba da mi svi skaču na glavu.
Radiče i dalje svako po svom nahođenju, i tu ja neželim ništa menjati, niti smatram da imam pravo na to
Prihvatili ste moje reči bukvalno i tvdo, što odudara od svake romantike i ljubavi, i pokazali da gluma kojom večina glumi neku romatičnost, nema ni R od romantike.
Suviiše grubo i negativno tumačite reči koje su predivne, odaju čovekoljublje, ljudskost, nameru za prijateljstvom i druženjem.,
kao što je reč PIPANJE, a ona u ovom kontekstu znači prijateljsko časkanje, podizanje onog zbog čega i navračamo na ovu temu, podsticanje ljubavi u duši, starati okruženje koje bi trebalo biti koliko toliko romantično, i normalno, bez ikakve uvrede, pogrešnih reči, ili bilo kakve prostačke muvačine..
Zar trba vama večini koji ste u godinama govoriti i posečati se vas kako izgleda realnost, kako se treba ponašati na javnom mestu, slično ili isto namenjenom kao što to predstavlja ovaj PDF...
Mogao bih danima pisati na ovu temu o kojoj govorimo, ali mislim da je suludo da trošim reči, svoje i vaše vreme...
Toliko o vašoj romantičnosti, ljubavi i emocijama...
Hvala na vašoj pažnji, prijateljski pozdrav svima