"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ćao drugari... :D
za Ninu :cmok2: , a za nekog ko će se sam prepoznati :heart: ... :)
429497_352593691428187_308265102527713_1126320_1607397596_n.jpg

Piti vodu sa izvora u nekom manastirskom konaku,a uveče crno vino i jesti tvrdi crni hleb..

Slušati priče starog kaludjera, dok on svojim zamišljenim očima boje gorskog jezera , gleda u vatru….

Volela bih pomilovati po kosi sve uplakane devojčice i dečake, i nekom bajkom izmamiti osmeh na njihovim licima, vlažnim od suza…

Dobiti žuljeve od branja paprati u nekoj staroj i mračnoj šumi..

Smejati se kada se nečega setim u rano jutro, zabljesnuta šarenilom boja, seoske pijace u Provansi…

Volela bih svake noći trčati šumom i dodirivati trepavicama nebeski svod od zvezda…

Hodati bosonoga prašnjavim drumom , dok idem ka… ne znam gde..

Možda do mesta , gde rastu Spokoj, Sreća, Ljubav I Dobrota….

Volela bih…

Hajde, zatvorite oči, pomislite želju i polećemo )))))

Čekam vas…da se igramo…)))
work-1183121-4-flat550x550075f-a-knock-at-the-door-illustration.jpg

Bilo je sasvim rano jutro, ulice čiste i puste, išao sam na stanicu. Kad sam uporedio sat na jednom tornju sa svojim časovnikom,
video sam da je mnogo kasnije nego što sam mislio, morao sam veoma pohitati, strah zbog toga otkrića pokolebao me je kojim
pravcem da krenem, još nisam sasvim dobro poznavao ovaj grad, no srećom, u blizini je bio neki stražar i ja mu pritrčah i zadihano
ga upitah kojim putem treba da idem. On se osmehnu i reče: ''Od mene bi da saznaš put?'' ''Da'', odgovorih, ''pošto ga sam ne mogu pronaći''.
''Okani se toga, okani se'', reče on i okrete se snažnim zamahom, kao ljudi koji žele da ostanu sami sa svojim smehom.

OKANI SE - Franc Kafka
zasto? Zato sto je :Wonderful life

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back