"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

GREJEM GRIN: Kraj jedne ljubavne priče

-Ja sam ljubomoran čovek. Ljubomoran sam na ovu čarapu.
-Zašto?
-Zato što ona može ono što ja ne mogu. Da ti ljubi celu nogu. I ljubomoran sam na ovo dugme.
-Jadno, nevino dugme.
-Nije nevino nimalo. Sa tobom je celog dana. Ja nisam.
-Pretpostavljam da si ljubomoran i na moje cipele. Zašto?
-Zato što će te odvesti od mene...

426167_341676052519951_308265102527713_1099174_1586716515_n.jpg

Juče sam ti savetovao da mi ne pišeš svaki dan,tako još i danas mislim i bilo bi veoma dobro za nas oboje da tako postupiš. I danas ti to još jednom savetujem i naglašavam -samo,molim te Milena,nemoj me poslušati i piši mi svakodnevno,makar i kratko, kraće od današnjih pisama, samo dva retka, samo jednu reč, jer samo uz užasnu patnju mogao bih da se lišim te jedne reci.."

pisma Mileni- Franz Kafka

Poslednja izmena:
Danas, pre nego što kažeš neku ružnu reč – pomisli na one koji ne mogu govoriti.
Pre nego što se počneš žaliti na ukus hrane – pomisli na one koji nemaju šta jesti.
Pre nego što se požališ na svoga dečka ili curu – pomisli na one koji mole Boga da im podari sudruga.
Danas, pre nego što se požališ na život – pomisli na one koji su umrli prerano.
Pre nego što se počneš svađati s onim ko nije očistio ili pomeo kuću – seti se onih ljudi koji žive na ulici.
Pre nego što se počneš žaliti za dužinu puta koji moraš preći vozeći – seti se onih koji istu tu udaljenost hodaju svojim nogama.
Pre nego što pomisliš uperiti prst u nekoga i počneš ga osuđivati, seti se da niko od nas nije bezgrešan.
I kada te loše misli počnu bacati u depresiju – ti stavi osmeh na svoje lice i pomisli:
‘Živ sam!’
http://1.***************/_fv1FYqXx5UE/TNGhHzYOnjI/AAAAAAAAB4Q/wOwvAQSH0ls/s1600/narcise-sreca.jpg

http://3.***************/-I0mJ4-3YFT4/TvNOps4HWjI/AAAAAAAAAys/K93xwkI9KKM/s640/222225_209003865788230_151833511505266_648134_28009_n.jpg
Postojao je neko, kome sam mogla uvek pisati o tome...Razumeli smo se i u malo reci...Taj neko je zatvorio vrata, a mene vec boli ruka od kucanja...Mozda sam kucala pretiho, ali nisam navikla lupati sakom. ISTINA !

Samo jedna od noci
kada vino casu za casom ne broji...
Kada mi treba vino da se opijem
kao sunce da me ogrije...
Mozda me samo pritisnuo ocaj
kroz ovaj zivot sto se krecem
a mozda nikada bolje ni biti nece...
I onako sve sto dolazi to i prolazi
u mom tijelu pusu vjetrovi
ovako moram da zivim
bez ikoga da krivim...
Al znam da kad sklopim oci