"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stvarno? i?
jesi li zadovoljan kako je proslo?

uf, do sad ih je bilo jako puno, i uvek odem pun optimizma, al sutrašnji dan je dan kada saopštavaju koga su izabrali, uvek bude nekih rodbinskih, švalerskih ili partijskih veza, ali ja sam tvrdoglav pa ne odustajem od borbe sa vetrenjačama...
veće su mi šanse dobit tamo nego ovde kod mene, ovde mi dosadilo radit kao ugovorac od danas do sutra, ali to je naša realnost. ipak težim boljem, imam školu, neko iskustvo i poslovno i životno, najbolje godine, neko će to već prepoznati...

htela sam da napisem knjigu o mojim razgovorima za posao...sva sreca proslo me :)

srbija je kvazi drzava i takvo je sve u njoj...nista nije na realnoj osnovi...kadija te tuzi - kadija ti sudi.

i naravno da ne treba da odustajes...ali samo treba laganije sve da prihvatas.

htela sam da napisem knjigu o mojim razgovorima za posao...sva sreca proslo me :)

srbija je kvazi drzava i takvo je sve u njoj...nista nije na realnoj osnovi...kadija te tuzi - kadija ti sudi.

i naravno da ne treba da odustajes...ali samo treba laganije sve da prihvatas.

pa u početku sam ludeo, kad mi neko od 20 godina ko je šef filijale (Findomestic banke) kaže da im treba ipak neko iskusniji a on ima 20 godina. gimnazija ni dana radnog iskustva i može biti šef? a meni treba neko silno iskustvo za šablonski posao.....ma strašno...sad samo opušteno, mene jednstavno više ništa ne može iznenadit

pa u početku sam ludeo, kad mi neko od 20 godina ko je šef filijale (Findomestic banke) kaže da im treba ipak neko iskusniji a on ima 20 godina. gimnazija ni dana radnog iskustva i može biti šef? a meni treba neko silno iskustvo za šablonski posao.....ma strašno...sad samo opušteno, mene jednstavno više ništa ne može iznenadit

Ma da, samo sve lagano...sta sam se ja sve nagledala i naslusala...ih

buona_notte2.jpg

:cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back