xena7
Poznat
- Poruka
- 9.607
Dobro jutro...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vece romanticari..
Mene ne definise novac..Ja sam Nina i kada imam i kada nemam para.
A vas?
svim romantičnim dušicama ovde..Najpre da Vas sve
(cmoknem),da Vam ovaj dan bude božanstveno romantičan..
. A,sada da dam odgovor..
Na novac sam potpuno imuna i ravnodušna.Gledam na to posve normalno i trezveno.I kada sam praznog novčanika,i kada imam nešto više novca,to sam posve ista ja.Jelena,koja ceni i vrednuje druge stvari u životu,jer ljubav je nešto uz poštenje,čist obraz,vaspitanje i iskrenost osećanja što najviše cenim i poštujem.Novac je kvarljiva roba i samo karakterno jaki ne uzleću u nebesa kada ga ima previše i ne padaju najdublje,kada ga nema.Nikada nisam razumela i shvatala bogate ljude,koji retko da nisu bahati,da ne misle da se novcem moze kupiti sve.A,novac ne kupuje sve.Ne kupuje sreću.Ljubav greje,zagrljaji,usne,dodiri,pogledi..i nikada neću razumeti te koji stavljaju znak jednakosti izmedju ljubavi i novca,kada to nema veze sa zivotom uopste.Tuzno je gledati takve,kojh misle,ako imaju novac,da mogu sve,da im se moze sve,da ce svi kao popadati u nesvest jel imaju ovo,jel putuju tamo..I ne padamo svi u nesvest,niti nam je to vazno,jer je to najmanje bitno.I tuzno je kako takvi ljudi misle gotouo uvek da svi koji imaju manje od njih,da ce odmah nesto traziti,zahtevati,ocekivati..da su oni sa manje novca spremni prodati sve..a ne shvataju da je taj novac nesto najminornije u njihovom zivotu.Najmanje vredno.Jer kada covek nema dusu ili je negde,izgubi,zagubi..Dzaba sve.Mislim da su oni sa manje novca daleko sretniji ljudi,jer cene prave vrednosti i znaju da je u sitnicama car zivotne istinske srece.Da novac čini sreću,kao što je po meni ne čini,koliko bi bilo sretnih?Puno,a istinski sretnih bogatasa je malo.Jer se za njih lepe opet osobe kojima je opet samo to pa vazno.Takvi ljudi bi bili puno sretniji,kada bi umeli da sakriju sve sto imaju..da naprave privid da nemaju.Kada bi ih neka takvog zavolela,znali bi da ih vole istinski zbog njih samih,a ne zbog materijalnog.Sretna sam osoba,sto sam najpre od takvog genetskog materijala,
a zatim karakternog,pa i vaspitanja,da ljude volim,postujem i vrednujem po njihovim osobinama,datoj reči i poštenju.Drago mi je sto sam ostala nepokolebljivo svoja u tome,sto sam i dalje takva..sto nikada nisam vrednovala drugacije ljude,osim po lepoti njihove duše.Ono što istinski raduje moju dušu je oduvek bila ljubav,lepa reč, misao, dodir i pogled i samo to vrednujem kao najsvetije nešto.I samo je to po meni istinski vredno. 

...vece.
, ima za sve koji vole cokoladne bombone

Za romanticare![]()

Gde su moji romkanticari..?
kako divne soljice za kafu