"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
235419.jpg

To su sabrana dela ovog pdf-a.:)
Kako upoznati, zavoleti, zavesti, gde izaci...
Kako preboleti...
Ima i deo sa slikama (nema klipova)
Cak ima i poseban deo kako uzivati i to maximalno, sa sve slikama i pozama.

Ma, sta ja pricam i znam, dodelili mi titulu amatera...:tongue2:

Evo na brzaka jedan odlomak...
Sasvim slucajno se otvorila na toj stranici...:cool:

2nkjrdz.jpg

Oživite romantiku
Da bi već pri samom ulasku u sobu probudili strasti, unesite u prostor romantične predmete, primjerice svijećnjak, vazu i slike, ali obratite pažnju da svaka sitnica bude u paru. Predmete smjestite na zid nasuprot kreveta ili na mjesto koje prvo pogledate kada ulazite u sobu. Bilo bi dobro da u spavaćoj sobi imate ogledalo.

Oživite romantiku
Da bi već pri samom ulasku u sobu probudili strasti, unesite u prostor romantične predmete, primjerice svijećnjak, vazu i slike, ali obratite pažnju da svaka sitnica bude u paru. Predmete smjestite na zid nasuprot kreveta ili na mjesto koje prvo pogledate kada ulazite u sobu. Bilo bi dobro da u spavaćoj sobi imate ogledalo.

A ja mislio da je ogledalo onaj koji je sa Tobom u sobi.;)

2nkjrdz.jpg

Oživite romantiku

Mislim da bi tu knjigu procitala u jednom dahu..;)

Evo jos jednog dela da vam zagolica mastu:

Krevet
U krevetu se zahuktava kompletna situacija stoga ga pripremite da bi se u njemu osjećali ugodno. Nikada se nećete potpuno opustiti ako svakog trenutka isčekujete kada će nešto zaškripati. Obratite pažnju i na posteljinu. Birajte plahte i jastučnice s romantičnim detaljima i bojama.

i5yczn.jpg

@DUNJA W
Definitivno si u pravu, prosto se guta i cita u dahu
...stezem bre knjigu, ce da je pocepam...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back