da li volite ovakve stvari

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..)..
..)..samo ti deli takve recepte pa se cudi sto nema nikog u kafeuMoj dragi prijatelj mi je dao sledeci recept:
odseceh vrh lubenice..malo izdubis..sipas votku unutra..(velicina lubenice i kolicina votke idu prema licnim apetitima....)..
zatvoris onim isecenim vrhom i u frizider da se ohladi..sve dalje je..kaze..bajka..ovo cu da uradim sutra..pa javljam kako je ..
Moj dragi prijatelj mi je dao sledeci recept:
odseceh vrh lubenice..malo izdubis..sipas votku unutra..(velicina lubenice i kolicina votke idu prema licnim apetitima....)..
zatvoris onim isecenim vrhom i u frizider da se ohladi..sve dalje je..kaze..bajka..ovo cu da uradim sutra..pa javljam kako je ..
 i osvezava do koske
i osvezava do koske

Pozdrav romanticari, Nina kad si vec pomenula lubenice evo jos jednog dobrog recepta , provereno, super jei osvezava do koske
Postoji puno verzija pijane lubenice ali svima im je jedno zajedničko, kao što i naziv govori, a to je alkohol. Predstavljamo vam jednu od varijanti recepta pogodnu za ljetno osvježenje.

Sastojci:
1 lubenica
1 kompot od ananasa (u kockicama)
1 kompot od višanja
2 banane
bijelo vino
Baccardi rum
Priprema:
Prerežite lubenicu napola. Izvadite sadržaj lubenice, narežite na kockice i dio vratite u jednu od polovica. U izdubljenu lubenicu također dodajte narezane banane, kompot od ananasa i kompot od višanja zajedno sa sokom od kompota. Dodajte 1 dcl Baccardi ruma te cca 0,5 l bijelog vina. Ostavite u hladnjaku dva sata i poslužite.
Pa, probajte i ovo, verovatno je i onaj Ninin recept dobar, ja cu probati
Uzivajte romanticari

...copy/paste
 lakse je tako,videla ovde kako uglavnom svi-copi/paste
lakse je tako,videla ovde kako uglavnom svi-copi/paste

kod mene je 40 u hladu
  kod mene je 40 u hladu 

Moj dragi prijatelj mi je dao sledeci recept:
Pozdrav romanticari, Nina kad si vec pomenula lubenice evo jos jednog dobrog recepta , provereno, super jei osvezava do koske
Postoji puno verzija pijane lubenice ali svima im je jedno zajedničko, kao što i naziv govori, a to je alkohol. Predstavljamo vam jednu od varijanti recepta pogodnu za ljetno osvježenje.

Sastojci:
1 lubenica
1 kompot od ananasa (u kockicama)
1 kompot od višanja
2 banane
bijelo vino
Baccardi rum
Priprema:
Prerežite lubenicu napola. Izvadite sadržaj lubenice, narežite na kockice i dio vratite u jednu od polovica. U izdubljenu lubenicu također dodajte narezane banane, kompot od ananasa i kompot od višanja zajedno sa sokom od kompota. Dodajte 1 dcl Baccardi ruma te cca 0,5 l bijelog vina. Ostavite u hladnjaku dva sata i poslužite.
Pa, probajte i ovo, verovatno je i onaj Ninin recept dobar, ja cu probati
Uzivajte romanticari

Dobro vece..
Oba recepta su primamljiva ali nisam jos ni jedna probala..
nisam stigla a hocu..casna rec....
 romanticari
romanticari
 , javi kad probas
, javi kad probas