"Romantic caffe"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....ali samo jednom se ljubi.....i pamti za ceo zivot.

ljubavi.jpg

Dobar dan romentici....imenu slican

077f5349bc34f6db09a832e33ee34cb5_content_large.jpg

Nemojte od svake teme praviti slikovnicu!
Postoje teme gde mozete kaciti slicice, ovog ili onog tipa.
Takodje, ako vec zelite da ostavite sliku u nekoj temi gde to nije predvidjeno, pozeljno je (cak neophodno) da sliku prati odredjeni tekst.

Isto vazi i za YouTube klipove

Nadam se da ce vecina ovo procitati jer od sutra cu poceti da brisem slike iz svih tema, koje nisu predvidjene za ostavljanje slika.

Takodje, procitajte Pravilnik Foruma

Hvala na razumevanju

Dobro jutro romantici i svim romanticarima,i moderatoru .:)
Buntovnice,ako je ovo caffe,u njemu se pored razgovora moze slusati i muzika,pretpostavljam.
Jedino mesto gde se ne mogu cuti psovke ,ruzne reci,prepucavanja i sve ono sto komunikaciju
pretvara u *graktanje gavrana*,pa se pitam zasto bi ovde smetale slike i klipovi.
Pravilnikom predpostavljam nije zabranjeno imati osecanja.I Romantika je mesto gde za moderatore ima najmanje posla......ali,ako treba brisati nesto na cemu se mogu odmoriti i oci i usi onda brisi.

Romanticari,mozda bi bilo i neko picence,ali ZABRANJENO u caffeu.
:aha::cao:

Dobro jutro romantici i svim romanticarima,i moderatoru .:)
Buntovnice,ako je ovo caffe,u njemu se pored razgovora moze slusati i muzika,pretpostavljam.
Jedino mesto gde se ne mogu cuti psovke ,ruzne reci,prepucavanja i sve ono sto komunikaciju
pretvara u *graktanje gavrana*,pa se pitam zasto bi ovde smetale slike i klipovi.
Pravilnikom predpostavljam nije zabranjeno imati osecanja.I Romantika je mesto gde za moderatore ima najmanje posla......ali,ako treba brisati nesto na cemu se mogu odmoriti i oci i usi onda brisi.

Romanticari,mozda bi bilo i neko picence,ali ZABRANJENO u caffeu.
:aha::cao:

Slazem se sa tobom,ovo je ipak caffe.I kao sto si rekao tu se pije kafa koju nemozemo drugacije ponuditi nego slikom kao i neku poslasticu.Takodje to vazi i za You tube klipove,u caffe-ima se slusa muzika,zar ne?

Ta poruka, odnosno ono sto je napisano nije zbog ove teme vec je u ovoj temi ostavljena poruka i link kako bi vecina videla jer predpostavljam da Pravilnik retko ko otvara jos manje cita.
Odnosilo se ne teme koje nisu predvidjene za slike i klipove a pretvaraju se u to.
Ja sam zamolio, nista vise od toga.
Jesam i rekao da cu brisati ali ne mogu to da uradim, ne zelim.

...nije ni vazno

Pozdrav svima

Ta poruka, odnosno ono sto je napisano nije zbog ove teme vec je u ovoj temi ostavljena poruka i link kako bi vecina videla jer predpostavljam da Pravilnik retko ko otvara jos manje cita.
Odnosilo se ne teme koje nisu predvidjene za slike i klipove a pretvaraju se u to.
Ja sam zamolio, nista vise od toga.
Jesam i rekao da cu brisati ali ne mogu to da uradim, ne zelim. ...nije ni vazno

Pozdrav svima

Onda sam pogresno protumacila i izvinjavam se :).
A boldovano sve kaze.....ne bi bio dzabe Buntovnik_Bez_Razloga,sa avatarom James Deena.....ma nisam ni sumnjala ;). HVALA !!
U to ime :)

1199385265_cheers.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back