Trebalo bi da spavam. Što pitaš?Kami sta radis cetvrtak vece izmedju pola jedanaest i ponoci?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebalo bi da spavam. Što pitaš?Kami sta radis cetvrtak vece izmedju pola jedanaest i ponoci?
Najavljuju neku kisu pa ono.. sta znam ako ti se spava ti spavaj.Trebalo bi da spavam. Što pitaš?![]()
Ti reče da ti treba zgodna žena za četvrtak uveče. Gde je izvodiš?Najavljuju neku kisu pa ono.. sta znam ako ti se spava ti spavaj.
Na ples po kisiTi reče da ti treba zgodna žena za četvrtak uveče. Gde je izvodiš?
Mogu da se namontiram i biti ću zgodnaNa ples po kisi
A posle idemo da susimo ves.Mogu da se namontiram i biti ću zgodna
![]()
![]()
Khm, na radijatoruA posle idemo da susimo ves.
Da ne bi isli kod doktora bezveze u pravu je Mr.No.A posle idemo da susimo ves.
Važi, pratićemo prognozuDa ne bi isli kod doktora bezveze u pravu je Mr.No.
Pozdrav Kami
ja kukamNećemo sad da nabrajamo. Ako ja ne kukam, nemoj ni ti![]()
saznaću kad bude došao petakCao Gogili sta radis Petkom uvece?
Nisam doktor ali mogu da pogledam.ja kukam
ima li možda ovde i neki doktor
pala sam i povredila grudni koš i sad bolujem
mora i da se ispipa da se proveri da nije nešto slomljenoNisam doktor ali mogu da pogledam.
Jeste. Pre nekoliko godina, Branko mi je poslao taj klip, ja sam ga pogledala i probudilo je u meni neku buru emocija vezanih za mladost, za maštanja, želje, snove...isplakah se ja tada k'o malo dete...Pozdrav Kami
odgledala sam ceo video, predivan je
Ne mogu da pipam Tako mi moje iskrene ljubavi prema Kami.mora i da se ispipa da se proveri da nije nešto slomljeno![]()
Baš skoro sedoh sa drugaricom da popijemo kafu i malo proćaskamo.Jeste. Pre nekoliko godina, Branko mi je poslao taj klip, ja sam ga pogledala i probudilo je u meni neku buru emocija vezanih za mladost, za maštanja, želje, snove...isplakoh se ja tada k'o malo dete...![]()
poštujem vernostNe mogu da pipam Tako mi moje iskrene ljubavi prema Kami.
E onda razumeš koju je emociju izazvao onaj klip. Pogotovo onaj deo gde plešu na kiši. Ja sam ridalaBaš skoro sedoh sa drugaricom da popijemo kafu i malo proćaskamo.
Drugarica mi je još iz školske klupe, tako da smo svašta nešto i dobro i loše pregurale zajedno preko glave,
Isetih se ja kako smo onako mlade i naivne maštale o tome kako je ceo život divan i tada u svojoj budućnosti videle samo lepe stvari.
Kako život zna da te demantuje.
A kakva je to vernost; u četvrtak Kami u petak Gogili, m?Ne mogu da pipam Tako mi moje iskrene ljubavi prema Kami.
jesam dobro prošla, napuklo mi je peto rebro, da je bilo slomljeno baš bi nadrljalaGogili, ja kad padnem pošteno se razbijem i nešto slomim
Ti si dobro prošla![]()
i te kako te razumemE onda razumeš koju je emociju izazvao onaj klip. Pogotovo onaj deo gde plešu na kiši. Ja sam ridala, ali bukvalno