- Poruka
- 72.879
U pravu si. Baš me prkno zaboljelo. Preći ću na stolicu.ja sedim kući u fotelji još nisam uspela na forumu sesti ni na stolicu ni na fotelju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si. Baš me prkno zaboljelo. Preći ću na stolicu.ja sedim kući u fotelji još nisam uspela na forumu sesti ni na stolicu ni na fotelju![]()
Mislim da je jako ružno da ovako nešto napišeš. Na romantici barem ljudi kulturno razgovaraju, pogotovo što nosiš tu zelenu boju.U pravu si. Baš me prkno zaboljelo. Preći ću na stolicu.
A sutra kod lekara.
Otkud znaš da idem?A sutra kod lekara.
Nisam znao, ali ako se igralo po kisi...Otkud znaš da idem?![]()
Malo romantike, malo lepih sećanja, nostalgije. Žal za mlados'Nisam znao, ali ako se igralo po kisi...
I malo reume.Malo romantike, malo lepih sećanja, nostalgije. Žal za mlados'![]()
Nećemo sad da nabrajamo. Ako ja ne kukam, nemoj ni tiI malo reume.
E, ne kukam ja, nego u tvoje ime.Nećemo sad da nabrajamo. Ako ja ne kukam, nemoj ni ti![]()
Nemoj, molim te! Ja sam dobro, Bogu hvala. Svako neka kuka za sebeE, ne kukam ja, nego u tvoje ime.
E, nem pojma, ovde sam bas retko.Mr.No ima li ovde kakvih zgodnih zena? Treba mi jedna za cetvrtak.
Ma vidis da je (jos) zelena.Zasto mi se ova Kami smeje?Jel zgodna?