- Poruka
- 72.877
Drago mi je što nisi ljut na mene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako si mi simpa,.. razmišljam,.. Znaš li Puškinovo pismo Nataliji ?I želim ti da stupiš u ljubavnu vezu sa tom djevojkom. Nemoj se folirati, budi ono što jesi i sve će se u dobro pretvoriti.![]()
Jako si mi simpa,.. razmišljam,.. Znaš li Puškinovo pismo Nataliji ?
![]()
e niste fer vas dvojicaI želim ti da stupiš u ljubavnu vezu sa tom djevojkom. Nemoj se folirati, budi ono što jesi i sve će se u dobro pretvoriti.![]()
a taman sam pomislila za koga se udati, kome život upropastiti i reko evo našla sam žrtvu kad ono ti već obeleženEe, Gogili nemoj više da me muvaš,.. ja sam već smuvan....
A, ovo mi deluje jako romantično,..
Nemam pojma. Plant će ti reći.e niste fer vas dvojica
koja devojka je u pitanju sada svi želimo to da saznamo![]()
Gogili uništi moj život.a taman sam pomislila za koga se udati, kome život upropastiti i reko evo našla sam žrtvu kad ono ti već obeležen![]()
Dušice,.a taman sam pomislila za koga se udati, kome život upropastiti i reko evo našla sam žrtvu kad ono ti već obeležen![]()
Alo Plant, pročitaj zadnjih nekoliko postova. Ne mogu tebi sve djevojke. Pusti me da ćaskam sa Gogili.Dušice,.. nisam ja bezazlen,.. to je dvosmisleno napisano,.. kao,.. već si završila pos'o
Mislim da sam ja jedini djavoljak ovde a da toga niste ni svesni![]()
..Alo Plant, pročitaj zadnjih nekoliko postova. Ne mogu tebi sve djevojke. Pusti me da ćaskam sa Gogili.
ma ne može nas niko sprečiti da ćaskamoAlo Plant, pročitaj zadnjih nekoliko postova. Ne mogu tebi sve djevojke. Pusti me da ćaskam sa Gogili.
Pravi romantik kao i ja .... samo ja sam i djavoljasta![]()
![]()
..
Prepuštam ti sve,..i sve su Vile i sve su kraljice,.. i sve su nevažne,.. sem Nje![]()
daa,.. dame su đavolastije,..Pravi romantik kao i ja .... samo ja sam i djavoljasta![]()
daa,.. dame su đavolastije,..
al ko će znati na kog liče đavoli (Tifa to pevuši,.. tj, njegova duet, dama)
ohohoi moram ići,..
Numera je za Gordanu,..
obe sam![]()
.. a, koje si ti ? tu bih,..
a volim obe,.. pvremenoo,.. ne volim da je dosadno,..
daa,.. priča o dva vuka,.. kojeg hraniš,..obe sam
ko šta kad u meni probudi to i budem![]()
Ćaooo
Gde je viteška borbenost mm?Moram da priznam da sam ljubomoran. Plante nešto sam te maloprije zavolio. Izgleda da ću preći na Igrice.
Ne volim da sjedim na dvije stolice na forumu.Gde je viteška borbenost mm?
ja sedim kući u fotelji još nisam uspela na forumu sesti ni na stolicu ni na foteljuNe volim da sjedim na dvije stolice na forumu.