- Poruka
- 37.740
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel smem nešto da napišem a da ne dobijem ban i da mi ne bude obrisan post? :/
Napisaću sitno da se ne vidi.
Po mojoj evodenciji u notesu koji se nalazi u "drugom prostoru",ko ima xiaomi zna gde je to.Za ovih 5meseci i 19dana sam imao seksualni odnos sa 84 italijanke sa nekom 1 put ili 2 puta.Bio sam ne znam koliko puta do Venecije,Trsta..zašto ovo pišem.Italijani vole da jedu svašta,razne gadosti,dinstana ovčija i svinjska srca,džigerice,pluća,pohovani mozak,i opet jetru.I jedu hleb sa njokima i sa špagetima.I nisu nikakva gospoda već samo umeju jako jako dobro da glume.Ljubaznost im je sasvim lažna.I najgore od svega jedu go hleb sa maslinovim uljem.Sipaju ulje u neku posudu i moče hleb u ulje i jedu.Mogu tako da pojedu ceo hleb.To kod nas ni najgora crna sirotinja ne radi.A mi ih ovde doživljavamo kao Bog zna šta.Dobro.Umeju da se lepo obuku.Italijanke su uglavnom dobre ribe ali samo naspram nemica i francuskinja,grkinja..naspram naših riba su go krš i olupina.I tako..
glAsao.Imamo glasanje na Fotografiji na temu Leto
https://forum.krstarica.com/threads/glasanje-na-vanrednu-temu-leto.959122/#post-45588296