Moderna Pevacica Elita Poruka 16.002 08.07.2011. u 18:02 - Romani o životu u Srbiji 90-ih #26 Милунка Савић: Доиста, лепо те пита picololeone, с којим правом ти дајеш суд о књигама које ниси прочитала? Kliknite za proširenje... Doista, mozda sam ih i procitala.
Милунка Савић: Доиста, лепо те пита picololeone, с којим правом ти дајеш суд о књигама које ниси прочитала? Kliknite za proširenje... Doista, mozda sam ih i procitala.
Милунка Савић Buduća legenda Poruka 35.890 08.07.2011. u 20:17 - Romani o životu u Srbiji 90-ih #27 Moderna Pevacica: Doista, mozda sam ih i procitala. Kliknite za proširenje... Прочитала си и мој "Поздрав из црне рупе"?
Moderna Pevacica: Doista, mozda sam ih i procitala. Kliknite za proširenje... Прочитала си и мој "Поздрав из црне рупе"?
Moderna Pevacica Elita Poruka 16.002 09.07.2011. u 01:40 - Romani o životu u Srbiji 90-ih #28 Милунка Савић: Прочитала си и мој "Поздрав из црне рупе"? Kliknite za proširenje... Doista, mozda i jesam.
Милунка Савић: Прочитала си и мој "Поздрав из црне рупе"? Kliknite za proširenje... Doista, mozda i jesam.
Moderna Pevacica Elita Poruka 16.002 09.07.2011. u 01:40 - Romani o životu u Srbiji 90-ih #29 Милунка Савић: Прочитала си и мој "Поздрав из црне рупе"? Kliknite za proširenje... Doista, mozda i jesam.
Милунка Савић: Прочитала си и мој "Поздрав из црне рупе"? Kliknite za proširenje... Doista, mozda i jesam.
T Tas na vagi Početnik Banovan Poruka 42 02.08.2011. u 01:59 - Romani o životu u Srbiji 90-ih #30 Милунка Савић: Без лажне скромности... Прочитај моје књиге, па ћеш се уверити да није тако. (У свакој има и понешто из тих фамозних "деведесетих"). http://www.yu4you.com/trazi.php?terms=Neda+Kovacevic Kliknite za proširenje... Ti si ih pisala?
Милунка Савић: Без лажне скромности... Прочитај моје књиге, па ћеш се уверити да није тако. (У свакој има и понешто из тих фамозних "деведесетих"). http://www.yu4you.com/trazi.php?terms=Neda+Kovacevic Kliknite za proširenje... Ti si ih pisala?
Милунка Савић Buduća legenda Poruka 35.890 19.08.2011. u 03:31 - Romani o životu u Srbiji 90-ih #31 Tas na vagi: Ti si ih pisala? Kliknite za proširenje... Да, ја, наравно. А ево, баш јуче гостовах и причах о томе и на "Београдској хроници". Као и о 10ак хиљада фотографија Београда које сам до сад направила, и о своме блогу, и тако даље... (А писало је и у "24. сата" о томе, пре недељу дана)...
Tas na vagi: Ti si ih pisala? Kliknite za proširenje... Да, ја, наравно. А ево, баш јуче гостовах и причах о томе и на "Београдској хроници". Као и о 10ак хиљада фотографија Београда које сам до сад направила, и о своме блогу, и тако даље... (А писало је и у "24. сата" о томе, пре недељу дана)...