Da li ste znali kako jastog oseća ukus i koji je pravi razlog nastanka čuvenih rolerkostera?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rolerkosteri su nastali da bi Amerikance odvukli od grijeha
1880-ih biznismen Lamarkus Tompson nije mogao da podnese hedonistička mjesta poput bordela koje su Amerikanci masovno posjećivali. Zato je odlučio da izmisli novu zabavu. Tako je nastao prvi rolerkoster u Americi!
ne znamoDa li ste znali kako jastog oseća ukus i koji je pravi razlog nastanka čuvenih rolerkostera?
i dalje ne znam kako jastog oseća ukus. Da pitam gugleta?Pa sad znate![]()
Znam.Da li ste znali kako jastog oseća ukus
pitaj ni veterinar nije umeo da mi kaze,a gugisaa nema ima recepte za spremanje jastoga...i dalje ne znam kako jastog oseća ukus. Da pitam gugleta?
jupii,bolji si opet od mene...super da clanovi saznaju...Znam.
Četiri male antene na prednjoj strani njihovih glava koriste se za "miris" hrane ili hemikalija u vodi. Male senzorne dlačice duž nogu koriste se za „kušanje“ hrane. Jastozi stalno pokreću svoje antene i stabljike oka kako bi tražili hranu i pazili na neprijatelje.
Pogledajte prilog 1017512
pa eno dadoh odgovor iznadpitaj ni veterinar nije umeo da mi kaze,a gugisaa nema ima recepte za spremanje jastoga...![]()
videla ,preduhitrio ssi me,a super saznanje...pa eno dadoh odgovor iznad